Apple, yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında tanıtabilir

Aktarılan bilgilere göre 5G desteğine sahip olması beklenen yeni iPhone SE, Mart veya Nisan aylarında düzenlenecek online bir etkinlik ile birlikte tanıtılabilir.
Apple, yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında tanıtabilir

Yenilenen iPhone SE modelinin tanıtıldığını 2020 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg’ten Mark Gurman'a göre Apple, önümüzdeki aylarda gerçekleştireceği bir etkinlikle birlikte yeni bir iPhone SE modeli tanıtabilir.

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre 5G desteğine sahip olması beklenen yeni iPhone SE, Mart veya Nisan aylarında düzenlenecek online bir etkinlik ile birlikte tanıtılacak. Gerçekleşmesi beklenen etkinlik odağına iPhone SE'yi alsa da, başka ürünlerin tanıtılması da sürpriz olmayacaktır.

Etkinlikte yer alması beklenen ürünler arasında ise Apple'ın yeni işlemcilerini kullanacak olan yeni MacBook Air ve Mac Pro gibi modeller yer alıyor.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşımlara göre yeni iPhone SE modeli 2020 yılında karşımıza çıkan iPhone SE modeli ile tasarım anlamında neredeyse tamamen aynı olacak. Yeni iPhone SE modelinin yeni teknik özellikler ve 5G ile öne çıkması bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse 2020 yılında tanıtılan iPhone SE modeli tasarım anlamında iPhone 8 modeline oldukça benziyordu ve siyah, beyaz, kırmızı olmak üzere 3 renk seçeneği ile birlikte tanıtıldı.

Apple tarafından gerçekleştirilecek bir sonraki etkinlik ise WWDC 2022 olacak. Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen WWDC 2022'de iOS 16, tvOS 16, macOS 13 ve watchOS 9 gibi işletim sistemleri karşımıza çıkacak. Son olarak WWDC 2022 etkinliğinin son iki yılda da olduğu gibi online olarak düzenleneceğini de ekleyelim. iPhone SE ve Apple tarafından tanıtılacak olan yenilikler ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.