Gelişmiş elektronik tablo çözümü: Rows

Elektronik tabloları daha yetenekli bir hale getirmek için yola çıkan Rows, iş dünyası için odağına elektronik tabloları alan yeni bir çözüm sunuyor.
Gelişmiş elektronik tablo çözümü: Rows

Microsoft'un Excel çözümü ile özellikle iş hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen elektronik tablolar, uzun yıllardır önemli bir güncelle almadan kullanılmaya devam ediyor. Elektronik tabloları daha yetenekli bir hale getirmek için yola çıkan Rows, iş dünyası için odağına elektronik tabloları alan yeni bir çözüm sunuyor.

Rows, sunduğu yeni elektronik tablo tasarımı ve entegrasyonları ile birlikte rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Excel ve diğer elektronik tablo çözümlerinin en çok problem yaşadığı alanların başında mobil odaklı kullanım yer alıyor.

Bu durumu ortadan kaldırmayı hedefleyen Rows, kullanıcılarına akıllı telefon ve tabletlerde de rahatça kullanılabilecek bir tasarım sunuyor. Elektronik tablolardan alışık olduğumuz satır ve hücrelere sahip olan Rows, günlük işlerden raporlamalara kadar pek iş için tüm ekipler tarafından kullanılabilir.

Rows içinde oluşturduğunuz bir elektronik tabloda iş arkadaşlarınız ile birlikte çalışabileceğinizi de ekleyelim. Oluşturulan tablolar ise oldukça kolay bir şekilde paylaşılabiliyor. Rows çözümünün en ön plana çıkan noktası ise sunduğu entegrasyonlar.

Rows'un entegrasyonları arasında Google Analytics, Twitter, Crunchbase, Slack, Gmail, Instagram, Salesforce, Facebook, Google Maps, Stipe, YouTube, LinkedIn, Bing, Microsoft, DeepL, Google Sheets ve başka çözümler de yer alıyor. 

Bu entegrasyonlar sayesinde Rows içinde oluşturduğunuz elektronik tablolara veri çekebildiğinizi de paylaşalım. Örneğin Rows içinde kripto paralar ile ilgili bir elektronik tablo oluşturabilir ve dışarıdan veri çekerek bu tablonun otomatik bir şekilde gerçek zamanlı olarak güncellenmesini de sağlayabilirsiniz. Son olarak Rows içinde hazır elektronik tablo ç şablonlarının yer aldığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.