Hopi, Hopipay Cüzdan ve Hopipay kart çözümlerini kullanıma sundu

Ülkemizin en önemli mobil sadakat uygulamalarından olan Hopi, Hopipay Cüzdan ve Hopipay kart çözümleri ile karşımıza çıktı.
Hopi, Hopipay Cüzdan ve Hopipay kart çözümlerini kullanıma sundu

10 milyondan fazla üyesi bulunan Hopi'nin kendi pazar yeri olan Hopishop'u kullanıma sunduğunu geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Ülkemizin en önemli mobil sadakat uygulamalarından olan Hopi, yakın zamanda Hopipay Cüzdan ve Hopipay kart gibi yenilikler de karşımıza çıktı.

Hopi uygulamasına girdiğimizde karşımıza Hopi, Hopishop ve Hopipay olmak üzere 3 seçenek çıkıyor. Hopipay kısmına giriş yaptığımızda Cüzdanım kısmını görüyoruz. Bu kısma girdiğimizde ise karşımıza Paracık Bakiye, TL bakiye ve Kartlarım çıkıyor.

TL bakiye kısmında ise Hopipay kartı görüyoruz. Paylaşılan bilgilere göre Hopipay kart ile Hopi ile anlaşmalı iş yerlerinden yapılan harcamalarda kullanıcılara çeşitli avantajlar sunulacak. Hopipay kart ile birlikte para yükleme, para çekme ve para gönderme işlemlerinin yapılabileceğini de ekleyelim.

Bu bilgilendirme alanının alt kısmında "Hemen Aktive et" ibaresini görüyoruz. Dilerseniz bu alandan Hopipay kartınızı aktive edebilirsiniz.

Uygulama içinde yer alan bilgilere göre Hopipay Cüzdan ve Hopipay kart çözümleri ile sunulan ödeme ve elektronik para hizmetleri Birleşik Ödeme tarafından geliştiriliyor. Hopipay, Birleşik Ödeme tarafından sağlanan sanal kart ön ödemeli (prepaid) hizmet altyapısına sahip.

Kullanıcıların Hopipay kartları Masterpass Kullanım Şartları Sözleşmesi’ni onaylayarak Masterpass altyapısında saklayabileceklerini de ekleyelim. Hopipay kartın Masterpass’e eklenmesi durumunda kullanıcılar, “Cüzdanım” sekmesinde yer alan “Kartlarım” listesinde kartını görebilecekler. Kullanıcılar kartına önceden yükleyeceği bakiye ile sınırlı olarak harcama yapabilecekler.

Oluşturulan Hopipay kartların ayarlar sekmesinden dondurulabileceğini de ekleyelim. Dondurulan Hopipay kartlardan para transferine ilişkin (alışveriş süreci, para çekim süreci, para gönderim süreci vb.) her türlü işlem de durduruluyor. Hopipay Cüzdan ve Hopipay Kart ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.