Zoom toplantılarının önemli anlarını kaydetmenizi sağlayan araç: Fathom

Fathom, kaydettiğiniz bir toplantıdaki önemli anların hangi zaman dilimleri olduğunu tek bir tıklama ile kaydetmenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor.
Zoom toplantılarının önemli anlarını kaydetmenizi sağlayan araç: Fathom

Tackle’ın bir çözümü olarak karşımıza çıkan 2021 Your Year In Meetings'in 2021 yılında kaç saat online toplantı yaptınız ile ilgili detaylı bir rapor hazırladığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Yine görüntülü görüşmelere odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Fathom, Zoom görüşmelerindeki önemli anları kolayca kaydetmenize olanak sağlıyor.

Görüntülü görüşmelerdeki en büyük zorluklardan biri toplantı devam ederken notlar almak. Bu durumu kolaylaştırmak için yola çıkan Fathom, kaydettiğiniz bir toplantıdaki önemli anların hangi zaman dilimleri olduğunu tek bir tıklama ile kaydetmenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Görüntülü görüşme sonlandıktan sonra ile not alınan dakikalara tek bir tıklama ile ulaşabiliyorsunuz. Sonrasında ise bu dakika aralıklarına istediğiniz şekilde not alabilirsiniz. Dakikaların ve notların yer aldığı dokümanı ise iş arkadaşlarınız ile birlikte CRM uygulamaları, Slack, not uygulamaları, Google Dokümanlar ve Gmail üzerinden paylaşabilirsiniz. Fathom ile belirlenen önemli anların gerçek zamanlı olarak Slack üzerinden aktarılabildiğini de ekleyelim. 

Google Takvim ve Microsoft 365 ile entegre bir şekilde çalışabilen Fathom çözümünün tamamen ücretsiz olarak sunulduğunu da ekleyelim. Richard White tarafından 2020 yılında geliştirilen Fathom, yaklaşık 16 aylık geliştirilme sürecinin ardından geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunuldu. 

Pandemi nedeniyle pek çoğumuzun evlerden çalıştığı ve haftada birkaç kez online toplantıya katıldığı bugünlerde oldukça başarılı bir çözüm sunan Fathom, sık sık Zoom üzerinden toplantı yapan kişilerin hayatını kolaylaştırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.