Zoom, profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için Liminal'ı satın aldı

Zoom'un resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre şirket, platformu üzerinden yapılan canlı yayınlara ve online etkinliklere odaklanan bir çözüm olarak karşımıza çıkan Liminal'ı satın aldı. 
Zoom, profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için Liminal'ı satın aldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle pek çok insan hala evlerinden çalışıyor. Uzaktan çalışma modeli bazı uygulama ve servislerin kısa zaman içinde oldukça popüler hale gelmelerine de olanak sağladı. Bu uygulamalardan biri olan Zoom'un daha önce yaptığı satın alma ve yatırımları geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre Zoom, yeni bir satın alma gerçekleştirdi. Zoom'un resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre şirket, platformu üzerinden yapılan canlı yayınlara ve online etkinliklere odaklanan bir çözüm olarak karşımıza çıkan Liminal'ı satın aldı. 

Liminal, ZoomOSC ve ZoomISO çözümleri ile birlikte Zoom üzerinden oldukça kolay bir şekilde online etkinlikler düzenlenmesine olanak tanıyor. Bu çözümler hem video hem de ses konusunda kullanıcılara ekstra kontroller sunuyor. Zoom'un Liminal'ı satın almasındaki ana neden ise profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak.

Zoom ile Liminal arasında yapılan satın alma anlaşmasının finansal detaylarının paylaşılmadığını da ekleyelim. Zoom sözcüsü Candace Dean tarafından aktarılan bilgilere göre Liminal tarafından sunulan çözümler, Liminal'ın sitesi aracılığıyla erişilebilir olmaya devam edecek.

İlerleyen dönemlerde ise bu çözümlerin direkt olarak Zoom'a entegre edilmesi planlanıyor. Gerçekleşen satın alma ile birlikte Liminal'ın kurucuları olan Andy Carluccio ve Jonathan Kokotajlo da Zoom ekibine katıldı. Kurucu ortaklar, ZoomOSC ve ZoomISO çözümlerini Zoom'a entegre etme üzerinde çalışacaklar.

Son olarak Zoom'un Apps Fund ile yatırım yaptığı 13 şirketi geçtiğimiz günlerde sizlere aktardığımızı da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.