Adidas, yeni NFT ortaklıklarıyla metaverse dünyasına atılıyor

Adidas, Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comic ve gmoney olmak üzere üç önemli NFT oyuncusuyla bir araya gelerek metaverse dünyasına adım attı.
Adidas, yeni NFT ortaklıklarıyla metaverse dünyasına atılıyor

Nike'ın geçtiğimiz günlerde NFT ve metaverse odağındaki açılımından sizlere bahsetmiş ve şirketin bu kapsamda sanal ayakkabı şirketi RTFKT'yi satın aldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. NFT konusunda adımlar atan tek spor markası Nike değil. Şimdi Adidas da yeni NFT ortaklıklarıyla metaverse dünyasına atılıyor.

Adidas, Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comic ve gmoney olmak üzere üç önemli NFT oyuncusuyla bir araya gelerek metaverse dünyasına adım atmış oldu. Şirket bu kapsamda "Into the Metaverse" adlı bir NFT serisi başlatıyor. Bu seri ile NFT sahipleri özel ürün indirimleri satın alabilecekler. Adidas, üyelerin, şirketin NFT'ye sahip topluluk için ne tür ürünleri ve deneyimleri bir araya getireceğini şekillendirmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Adidas'ın bu metaverse erişimi, blockchain tabanlı oyun dünyası The Sandbox ve diğer platformlar için sanal giyilebilir cihazlar ve buna uygun fiziksel ürünler içerecek. Marka ayrıca NFT alanındaki en aktif topluluklardan birine katılmak için Indigo Herz adlı bir Bored Ape Yacht Club NFT'yi de satın aldı.

Bu süreçte NFT alıcıları dijital ve fiziksel Adidas ürünlerine ve deneyimlerine erişebilecek. İlk başta, fiziksel ürünler arasında eşofman, üzerinde blockchain adresi olan bir kapüşonlu sweatshirt ve turuncu bir bere yer alacak.

NFT'ler, Adidas'ın web sitesi aracılığıyla 17 Aralık'tan itibaren 0,2 ETH veya yaklaşık 800 dolar karşılığında satılacak. Adidas, güvenlik protokollerini öne sürerek kaç tane NFT satılacağı bilgisini paylaşmadı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.