Webrazzi Fintech 2021'de finansal dünyada blockchaine dair merak edilenleri konuşacağız

Webrazzi Fintech 2021, 15 Aralık Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda son yılların en popüler teknolojilerinden biri olan blockchain de gündemimizde olacak. 
Webrazzi Fintech 2021'de finansal dünyada blockchaine dair merak edilenleri konuşacağız

Sizlerden gelen yoğun talep üzerine büyütme kararı aldığımız yılın son Webrazzi konferansı Webrazzi Fintech 2021'e sayılı günler kaldı. 15 Aralık Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimini, evrimini ve geleceğini konuşacağız.

Disrupt, Grow ve Academy olmak üzere 3 salonda sizlerle buluşacak Webrazzi Fintech 2021'de son yılların en popüler konularından ve teknolojilerinden biri olan blockchain de birden çok oturumda gündemimizde olacak. 

Dağınık yapıda bir veritabanı sistemi olarak şifrelenmiş işlemlerin takibini sağlayan blockchain teknolojisi, iş ağında yer alan işlemlerin kaydedilmesi ve varlıkların takip edilmesi gibi süreçleri kolaylaştırıyor. Blockchain'e en basit tabirle bir iş ağındaki işlemlerin kaydedilmesi ve varlıkların takip edilmesi sürecini kolaylaştıran, paylaşılan ve üzerinde değişiklik yapılamayan bir büyük defter olarak tanımlamak mümkün. Üstelik blockchain teknoloji artık hayatın her alanına nüfuz etmiş durumda. Bu kapsamda biz de Webrazzi Fintech 2021'de birbirinden değerli blockchain oturumları ve sunumlarıyla karşınızda olacağız.

Blockchain'i odağına alan ilk oturumumuz "Türkiye'de kripto düzenlemesi: DeFi ve potansiyeli" olacak. Arda Kutsal ve Paribu CEO'su Yasin Oral'ın yer aldığı oturumda, son dönemde oldukça önemli bir yatırım aracı haline gelen kripto paralara dair regülasyonları ve düzenlemeleri konuşacağız. Ayrıca kriptonun ülkemizdeki geleceği de konu başlıklarımızdan olacak.

Bir diğer oturumumuz ise Finberg kurucusu İhsan Elgin'in sunumuyla gerçekleşecek olan "Kurumsal şirketler için kripto yatırım stratejileri" olacak. Kriptonun yükselişiyle birlikte kurumsal şirketler de bu alanda yatırımlar yapmaya başladı. Hatta Tesla bile bu yılın başlarında 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın almış ve Tesla'nın Bitcoin yatırımı şirkete, 2020'deki otomobil satışlarından daha fazla kâr getirmişti. Tesla sadece bir örnek olsa da gelişen teknoloji ve kripto para dünyasında artık kurumsal yatırımlar da buna evrilmeye başladı. Bu nedenle kurumsal şirketlerin kripto yatırım stratejilerini Webrazzi Fintech 2021 katılımcılarıyla paylaşacağız.

Diğer oturumumuz Rain Türkiye genel müdürü Mehmet Çamır'ın sunumuyla gerçekleşecek "Dijital Varlıklarımız ve Güven" sunumu olacak. Dünya genelinde çok sayıda müşteri tarafından kullanılan bir kripto para alım satım platformu olarak hizmet veren Rain odağında, dijital varlıklarımızın nasıl güvende tutulması gerektiğini; platformların bu konuda aldıkları önlemleri ve yapılması gerekenleri konuşacağız. 

Blockchain odaklı son oturumumuz ise Arf kurucu ortağı Berhan Kongel'in sunumuyla gerçekleşecek "Sınır Ötesi Finansta Gelecek Nesil" olacak. Küresel ödemelere odaklanan finansal teknoloji girişimi olan Arf, geleneksel finansal oyuncularının sabit paraları (stablecoin) regülasyona uyumlu bir şekilde kullanabilmeleri sağlıyor. 2019 yılında Estonya'nın başkenti olan Tallin'de kurulan Arf özelinde, sınır ötesi finansta gelecek nesil ve beklentiler üzerine konuşacağız. 

 Webrazzi Fintech 2021 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Şu anda konferansımız için erken kayıt indirimleri hala devam ediyor ve 13 Aralık'a kadar erken kayıttan yararlanma şansınız bulunuyor. Eğer hala bilet edinmediyseniz elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. 

15 Aralık'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

Medya Sponsoru

 
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.