Tapu.com bugüne kadar 4 bini aşkın satış işlemine aracılık etti

Odağına emlak sektörünü ve tapuları alan bir pazar yeri olarak karşımıza çıkan Tapu.com, güncel verileri ile ilgili detayları paylaştı.
Tapu.com bugüne kadar 4 bini aşkın satış işlemine aracılık etti

Odağına emlak sektörünü ve tapuları alan bir pazar yeri olarak karşımıza çıkan Tapu.com'u sizlere geçtiğimiz dönemlerde aktarmıştık. 2015 yılından bu yana aktif olarak hizmet sunan Tapu.com, güncel verileri ile ilgili detayları paylaştı.

Tapu.com tarafından paylaşılan bilgilere göre platform, bugüne kadar toplamda 4 bini aşkın satış işlemi gerçekleştirdi. Gerçekleşen 4 bini aşkın satış işleminin toplamda yaklaşık 1 milyar TL değerinde olduğunu da belirtelim.

4 binin üzerinde gayrimenkul satış işlemi gerçekleştiren yeni nesil emlak pazar yeri Tapu.com, bu işlemleri 79 ilimizin 497 ilçesinde gerçekleştirdi. En çok satış işlemi gerçekleşen şehirlere baktığımızda ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Antalya ve Bursa karşımıza çıkıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Tapu.com, pandemi döneminde de büyümeye devam etti. 2020 yılında satış adetlerini bir önceki yıla oranla 2 kattan daha fazla büyüten Tapu.com, 2021 yılını ise yıllık bazda 2,5 kat büyüme ile tamamlamayı hedefliyor.

2021 yılı içinde Tapu.com’un çalışan sayısı da 2 katından fazla büyüdü. Gayrimenkul sektöründe “Güven, şeffaflık ve hız” değerlerini baz alarak uçtan uca bir gayrimenkul alım-satım hizmeti sunduklarını belirten Tapu.com Kurucularından Emre Erşahin, sadece "ekspertiz raporlu" gayrimenkulleri alıcılarla buluşturduklarını da paylaştı.

Mobil uygulamaları üzerinde günün 24 saatinde tapu almak için teklifler verildiğini belirten Erşahin, çok yakında bireysel satıcıların da gayrimenkullerini sıfır masrafla ve yine şeffaflıkla satmalarına aracılık edeceklerini de duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.