Sedat Kılıç: "Standart bir müşteri satın alma yapmadan önce 56 farklı noktaya gidiyor."

Grow salonumuzun konuşmacıları arasında yer alan Related Digital CEO'su Sedat Kılıç, "Tek Bir Platform ile Müşteri İletişimi" sunumu ile önemli bilgiler paylaştı.
Sedat Kılıç:

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2021, tüm hızıyla devam ediyor. Grow salonumuzun konuşmacıları arasında yer alan Related Digital CEO'su Sedat Kılıç, "Tek Bir Platform ile Müşteri İletişimi" isimli sunumu ile önemli bilgiler paylaştı.

30 yıllık iş hayatımın yarısının dijital dünyada geçtiğini dile getiren Related Digital CEO'su Sedat Kılıç, bu süreçte pek çok değişiklik gördüğünü de sözlerine ekledi. Sunumunda geçmişte karşımıza çıkan dijital çözümlerden de bahseden Kılıç, ilk etapta Google Analytics kurmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Türkiye'de performans pazarlamasının esas doğuşunun 2020 yılında olduğunu paylaşan Kılıç, pazarda lider olan pek çok firmanın zaman içinde yok olduğunu da paylaştı. Dijital pazarlamanın bütün reklam bütçesinden aldığı payın yüzde 1-2 seviyelerinde olduğunu belirten Kılıç, pazarlamanın artık çok kompleks olduğunu da dile getirdi.

Müşteriye dokunan her yerden verileri topladıklarını ve bu işin oldukça zor olduğunu da paylaşan Kılıç, elde ettikleri verileri mikro segmentlere ayırdıklarını da belirtti. Standart bir müşterinin satın alma yapmadan önce 56 farklı noktaya gittiğini de belirten Kılıç, sunumunda dikkatini çekme, değerlendirme, satın alma, hizmet ve sadakatin çok önemli olduğunu da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.