Ticimax'tan iki yeni özellik: Canlı Yayında Satış ve Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS)

Online ürün satmak isteyen firmalar için bulut tabanlı e-ticaret ve e-ihracat altyapısı, native mobil uygulama ve özel e-ticaret çözümleri üreten altyapı sağlayıcısı Ticimax, iki yeni özelliğini yayına aldı.
Ticimax'tan iki yeni özellik: Canlı Yayında Satış ve Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS)

Online ürün satmak isteyen firmalar için bulut tabanlı e-ticaret ve e-ihracat altyapısı, native mobil uygulama ve özel e-ticaret çözümleri üreten altyapı sağlayıcısı Ticimax, iki yeni özelliğini yayına aldı. Bu özelliklerden biri son yıllarda trend haline dönüşen "Canlı Yayında Satış" özelliği iken diğeri de Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS) oldu.

Canlı Yayında Satış

Ticimax'ın Canlı Yayında Satış özelliği, adından da anlaşılabileceği gibi e-ticaret ürünlerinin adeta "telemarketing" dönemlerinde olduğu gibi canlı yayında, anlık olarak satılabilmesini sağlıyor. Ticimax'ın canlı yayın özelliği şirketlere ve markalara bazı öne çıkan özellikler sunuyor. Moderasyon özelliği de bunlardan biri. Bu özellik ile moderatör yönetiminde canlı yayını kolayca yapabilmek mümkün oluyor. Yönetilebilir beğeni ve mesajlaşma özelliği ile yayın sırasında gelen yorumları kontrol edebilmek ve yorumları kaldırabilmek de mümkün hale getirilmiş.

Ticimax'ın Canlı Yayında Satış özelliği mobile de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Böylelikle canlı yayın her cihaz ekranı ile uyumlu olarak izlenebiliyor. Promosyon ve indirimlerin yayın sırasında gösterilmesi ile canlı yayında tanıtlan ürünlerle ilgili yayına özel bir kupon ya da kampanya oluşturulması ile ürün satışları da hızlandırılabiliyor. Yayına özel dinamik ürün listeleme ve kolay satın alma özelliği ile ise yayına özel eklenen ürünler yayın sırasında yönetilebiliyor; istenilen ürünü yayında öne çıkarabilmek ya da ürünleri kaldırabilmek de mümkün oluyor.

Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS)

Ticimax'ın bir diğer özelliği de Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS). Şirketlerin lojistik, depo ve ürün maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen, hatalı ve geç ürün teslimatını engelleyen depo ve ürün yönetim sistemi diyebileceğimiz Depo Yönetim Sistemi, genel olarak malların kabul, stoklama ve sevkiyat süreçlerinin yönetimini kapsıyor. E-ticaret depo yönetim sistemi hem e-ticaretteki performansı hem de müşteri memnuniyetini artırmaya yardımcı oluyor. Sipariş süreçlerini kolaylaştıran bu özellik, sipariş sonrası çağrı merkezi süreçleri konusunda da kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda raporlama seçeneği de sunan Depo Yönetim Sistemi özelliği, sipariş ve ürün yönetim süreçlerinin bu raporlar sayesinde şeffaf bir şekilde analiz edilmesini sağlıyor.

Ticimax'ın Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi (WMS) özelliği üç farklı üyelik planına sahip. Standart plan aylık 2 bin TL, Pro plan aylık 5 bin TL, Plus plan ise aylık 9 bin TL olarak ücretlendiriliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.