Kripto paralar için varlık yönetim platformu Cobo, 40 milyon dolar yatırım aldı

Cobo tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 40 milyon dolar yatırım aldı. 40 milyon dolarlık B serisi yatırım turu DST Global, A&T Capital ve IMO Ventures'ın ortak liderlikleri ile gerçekleşti.
Kripto paralar için varlık yönetim platformu Cobo, 40 milyon dolar yatırım aldı

Girişim ekosisteminin en önemli alanlarından biri haline gelen kripto para ve blockchain girişimleri yeni yatırımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Kripto para varlıkları için bir yönetim platformu olarak hizmet sunan Cobo, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Cobo tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 40 milyon dolar yatırım aldı. 40 milyon dolarlık B serisi yatırım turu DST Global, A&T Capital ve IMO Ventures'ın ortak liderlikleri ile gerçekleşti. Hatırlatmak gerekirse Cobo, en son 2018 yılında 13 milyon dolar yatırım almıştı.

Alınan 40 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Cobo girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 60 milyon dolar seviyelerine ulaştı. Cobo alınan yatırımı kurumların ve müşterilerinin merkezi olmayan finans ürünlerine (DeFi) uyumlu bir şekilde erişmesini sağlamak için kullanacak. 

Alınan yatırımın ayrıca para aklamayla mücadele ve terör finansmanına karşı koymak için gerekli olan lisanslara başvurmak için kullanılacağını da ekleyelim. 2017 yılında Changhao Jiang ve Shixing Mao tarafından Çin'de kurulan Cobo, kripto paraların varlık yönetimi konusunda hem donanım hem de yazılım ürünleri sunuyor.

1000'den fazla kripto para birimi için destek sunan Cobo tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 75 bini aşkın kişiye hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.