Midas'ın günlük işlem hacmi 1 milyon doları geçti

Midas'ın kurucusu Egem Eraslan, Twitter üzerinden şirketin güncel verileri ile paylaşımlarda bulundu.
Midas'ın günlük işlem hacmi 1 milyon doları geçti

Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımı yapmanızı sağlayan Midas uygulaması ile ilgili detayları geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Mayıs ayında ise kullanıcılarının tutar veya adet ile hisse alım özelliği sayesinde 1 dolar ile yatırım yapabilmelerini sağlayan bir özellik yayınlayan Midas'ın kurucusu Egem Eraslan, Twitter üzerinden şirketin güncel verileri ile paylaşımlarda bulundu.

Hatırlatmak gerekirse Midas girişimi, komisyonsuz Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan bir uygulama olarak hizmet veriyor. Ağustos ayının Midas için çok hızlı geçtiğini ve önemli geliştirmeler yaptıklarını dile getiren Eraslan, günlük işlem hacimlerinin 1 milyon doları geçtiğini duyurdu. Hatırlatmak gerekirse Midas geçtiğimiz Nisan ayında aktif olarak hizmet sunmaya başlamıştı.

Mobil uygulama içinde Destek Merkezi sunduklarını da duyuran Eraslan, kısa zaman içinde canlı destek vereceklerini de duyurdu. "Birlikte Yatırım Yapılanlar" seçeneği ile birlikte Midas kullanıcıları bir hisseyi incelerken diğer Midas kullanıcılarının benzer hangi hisselere yatırım yaptıklarını da takip edebilecek. 

Eraslan'ın paylaşımlarına göre Midas'ın Kulakları altında onlarca Türkçe içerik üretmeye başladıklarını ve yakın zamanda düzenli haber bülteninin sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.