İçerik üreticilerin gelir elde etmesini sağlayan Snipfeed, 5,5 milyon dolar tohum yatırım aldı

Los Angeles merkezli Snipfeed tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 5,5 milyon dolar tohum yatırım aldı.
İçerik üreticilerin gelir elde etmesini sağlayan Snipfeed, 5,5 milyon dolar tohum yatırım aldı

Sosyal medyada içerik üreten kişilerin gelir elde etmelerine yardımcı olan bir girişim olarak karşımıza çıkan Snipfeed, yatırım aldığını duyurdu. Los Angeles merkezli Snipfeed tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 5,5 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Snipfeed'in tohum yatırım turuna CRV, Abstract Ventures, Crossbeam (Ali Hamed), id8, Michael Ovitz (CAA kurucusu), Michael Bosstick, Diaspora Ventures ve diğer yatırımcılar katıldı. Girişimin değerlemesi ise açıklanmadı.

2018 yılında Anas Bouassami, Pierre-Habté Nouvellon ve Redouane Ramdani tarafından ABD'de kurulan Snipfeed, ilk olarak içerik keşfetme platformu olarak hizmet sundu. Sonrasında ise içerik üreticilerine gelir elde olanakları sunan Snipfeed, içerik üreticilerinin mağazalarını doğrudan sosyal medya platformları üzerine inşa etmelerini sağlıyor.

İçerik üreticilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm para kazanma araçlarını tek bir platformda bir araya getirerek rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Snipfeed, Los Angeles ve Paris'te ofislere sahip. Snipfeed CEO'su Rédouane Ramdani tarafından paylaşılan bilgilere göre Snipfeed platformu için de aylık 20 bin doların üzerinde gelir elde eden içerik üreticileri de bulunuyor.

Snipfeed'in şu an için toplamda 50 bin kayıtlı üyeye ulaştığını ve platform içinde gerçekleşen satışlardan yüzde 15 oranında komisyon aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.