Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. döneminden mezun olan 11 girişim

Lonca Girişimcilik Merkezi gerçekleştirdiği canlı yayın etkinliği ile birlikte 6. döneminden mezun olan 11 girişimi tanıttı. 
Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. döneminden mezun olan 11 girişim

Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. dönemine seçilen 12 girişimin belli olduğunu geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Lonca Girişimcilik Merkezi gerçekleştirdiği canlı yayın etkinliği ile birlikte 6. döneminden mezun olan 11 girişimi tanıttı. 

Hatırlatmak gerekirse Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. dönemi için girişimler, genel ve fintech olmak üzere iki kategoride toplamda 400’e yakın başvuru arasından seçilmişti. 12 girişimin seçilmesi ile başlayan Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. dönemi 11 girişimin mezun olması ile tamamlandı.

10 Mart 2021 tarihinden itibaren online eğitime başlayan 6. dönem girişimcileri, 11 Mart’ta online olarak gerçekleştirilen GoDay programına katılarak girişimlerini de anlatmıştı. 6. dönemden mezun olan girişimler arasında teknoloji, sağlık, eğitim, yapay zeka, siber güvenlik ve finans gibi alanlarda çözümler sunan girişimler yer alıyor.

Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 6. döneminden mezun olan 11 girişim

Car4Future: Elektrikli araçlar için blok zinciri teknolojisiyle geliştirilen enerji paylaşım ağı yazılımı ve enerji transfer donanımı.

CezerUni: Hastanelerde yatan veya evde bakım hizmeti alan hastaların ateş, nabız, tansiyon gibi vital bulgu değerlerini uzaktan 24 saat takiple analiz eden, gerekli durumlarda sağlık personeline haber veren, el bileği ve işaret parmağına takılan giyilebilir bir tıbbi cihazdır. CezerUni ile sağlık personellerine olası bulaş riskinin minimize edilmesi de hedeflenmektedir.

Clickatory: Dijital ürünler kategorisinde faaliyet gösteren bir pazaryeri platformudur. Girişim, web tasarımlarından kullanıma hazır yazılımlara, stok medya dosyalarından tasarım kitlerine kadar, dijital ürün geliştiricileri ile bireysel ve kurumsal kullanıcıları güvenli ve global bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.

Innoflux: Flux Braille, görme engelli bireylerin basılı metinlere anlık erişimini, not alabilmelerini ve cihazlar arası metin paylaşabilmelerini sağlayan portatif bir cihaz projesi.

NudgeLab: Mottosu “gözlendiğini bilen değişir” olan NudgeLab, kredi müşterilerine yönelik akıllı uyarı ve gözetim sistemleri geliştiren bir platform.

Payeni: Şirketler için kurumsal indirim anlaşmaları yaparak çalışanları geniş bir ayrıcalık ağına eriştiren dijital cüzdan ve kurumsal ayrıcalık platformu.

Sweephy: Farklı kaynaklarda bulunan şirket verilerinin (finansal veriler, sipariş verileri, kullanıcı verileri, yapısal olmayan veriler) NLP teknikleri ile alan bilgisi katılarak ve veri içeriği doğrultusunda makine öğrenimiyle modellenerek otonom olarak temizlenmesini sağlar.

TheClico: B2B çözüm odaklı firmaların, kendileriyle ilgili yüzlerce farklı web platformundan gelen geri bildirim, şikayet ve değerlendirmeleri anlık olarak tek bir noktadan takip edilmesini sağlayan bir uygulama.

Varsapp: Varsapp, kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiralanabileceği bir platform.

Vivente: Diyabet kaynaklı göz hastalıklarının erken teşhisi için yapay zekâ çözümleri geliştiren Vivente’nin ürünü Ocellus, retina görüntülenmesinde kullanılan bir kamera ve bu kamerayla entegre olarak çalışan bir hastalık analiz yazılımından oluşmaktadır. 

VulnHero: BT altyapısını kendi yöneten kurumların güvenlik açıklarını ve güvenlik yamalarını daha kolay takip etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olan bulut tabanlı bir yazılım servisi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.