Adobe ile iş birliğine giden Walmart, e-ticaret teknolojilerini diğer perakendecilere satacak

E-ticaret özelinde geliştirdiği teknolojilerden gelir elde etmek isteyen şirket, yeni bir iş birliği ile birlikte e-ticaret alanındaki teknolojileri diğer perakendecilere satacağını duyurdu. 
Adobe ile iş birliğine giden Walmart, e-ticaret teknolojilerini diğer perakendecilere satacak

ABD'nin en önemli perakende zincirlerinden biri olan Walmart, yıllardır e-ticaret teknolojileri için önemli yatırımlar yapıyor. E-ticaret özelinde geliştirdiği teknolojilerden gelir elde etmek isteyen şirket, yeni bir iş birliği ile birlikte e-ticaret alanındaki teknolojileri diğer perakendecilere satacağını duyurdu

Söz konusu teknolojileri daha küçük perakendecilere ulaştırmak adında Adobe ile iş birliğine giden Walmart, Adobe Commerce Platform üzerinden e-ticaret teknolojilerini perakendecilere ulaştıracak. Adobe tarafından paylaşılan bilgilere göre Walmart tarafından sunulacak olan e-ticaret teknolojileri hem Adobe Commerce hem de Magento Open Source kullanıcıları tarafından erişilebilir olacak.

Sunulacak olan e-ticaret teknolojileri içinde Walmart'ın pazar yeri teknolojilerinden tutun da online ve mağaza içi fulfillment ve ürün teslim alma teknolojileri de yer alacak.

Adobe Commerce kullanıcıları bu iş birliği sayesinde mağazadan teslim alma uygunluğu, birden fazla teslim alma seçeneğinin sunulması ve mağaza çalışanlarının sipariş süreçlerinde kullanabileceği mobil araçlar gibi teknolojilere sahip olabilecekler.

Yapılan iş briliği ile birlikte Walmart'ın e-ticaret teknolojilerinin binlerce küçük ve orta büyüklükteki perakendeciye ulaşması hedefleniyor. Walmart için söz konusu iş birliğinin temel motivasyonunun para kazanmak olmadığını da ekleyelim.

Uzun zamandır online perakende sektöründe Amazon ile rekabet eden Walmart, teknolojilerini küçük ve orta büyüklükteki perakendecilere de sunarak pazaraki dominasyonunu artırmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.