The Europas'ın ödül töreni 2 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek

The Europas'ın teknoloji girişimleri ödülleri 2 Temmuz Cuma günü TechCrunch editörü Mike Butcher'ın sunumu ile birlikte gerçekleşecek. Ödül törenin 23 kategoride ödülleri kazananlar açıklanacak.
The Europas'ın ödül töreni 2 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek

TechCrunch editörü Mike Butcher'ın kurucuları arasında yer aldığı The Europas'ın 2009 yılından bu yana Avrupa'nın yükselen teknoloji girişimlerini ödüllendirdiğini daha önce sizlere aktarmıştık. Nisan ayında 2021 yılı için başvurularını açan The Europas'ın ödül töreni 2 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek.

Hatırlatmak gerekirse Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz ve Arda Kutsal'ın jüri olarak yer aldığı The Europas ödüllerinin başvurlarının 6 Nisan tarihinde sonlanacağını da geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. The Europas'ın teknoloji girişimleri ödülleri 2 Temmuz Cuma günü TechCrunch editörü Mike Butcher'ın sunumu ile birlikte gerçekleşecek. Ödül törenin 23 kategoride ödülleri kazananlar açıklanacak.

The Europas'ın Cuma günü ödül töreni haricinde çeşitli paneller ile birlikte karşımıza olacağını da ekleyelim. The Europas kapsamında "The Pandemic Effect: Digital Disruption X 10 - A Founder's Journey", "Business Continuity in the Time of Covid", "Post Covid Cities: What Next for Mobility?", "Rethinking Healthcare Post Covid: A Fireside Chat with Babylon Health's Ali Parsa", "Meet The Press: European Tech Journalists on the Year's Biggest Stories" ve "Investors Panel: The Americans Are Coming!" olmak üzere 6 panel yer alacak.

"Investors Panel: The Americans Are Coming!" isimli panelde Felicis kurucusu Aydın Şenkut'un yer alacağını da ekleyelim. The Europas ödüllerinin detaylı takvimine buradan, jüri üyeleri ve konuşmacı listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.