Hopi'nin pazar yeri açıldı: Hopishop

Hopishop, şu anda Hopi uygulamasına entegre şekilde bulunuyor. Hopi'nin mobil uygulamasına girdiğinizde en üstte ilk başta Hopi sekmesini, onun yanında ise Hopishop'u görüyorsunuz.
Hopi'nin pazar yeri açıldı: Hopishop

10 milyondan fazla üyesi bulunan mobil sadakat uygulaması Hopi'nin kendi pazar yerini açacağına dair ipuçlarını geçtiğimiz aylarda sizlerle paylaşmıştık. Hopi'nin pazar yeri Hopishop, artık kullanıma açıldı.

Hopishop, şu anda Hopi uygulamasına entegre şekilde bulunuyor. Hopi'nin mobil uygulamasına girdiğinizde en üstte ilk başta Hopi sekmesini, onun yanında ise Hopishop'u görüyorsunuz. Hopishop'a giriş yaptığımızda markaları ve ürünleri görebiliyoruz. Dilerseniz arama sekmesinden ürün veya mağaza arayabiliyor, aynı şekilde cüzdanınızda ne kadar bakiye ya da paracık olduğunu görebiliyorsunuz. Şu anda adeta bir e-ticaret sitesini andıran platform, fintech özellikleriyle de dikkat çekiyor diyebiliriz.

Platformda gıdadan aksesuara kadar yüzlerce farklı markanın ürününü bulmak mümkün. Ürün listeleri, hikâyeler, özel kampanyalar, ihtiyaçlara özel teklifler ise ana sayfada kullanıcının karşısına çıkıyor. Platformu kullanmak için Hopi uygulamasını indirmek, üye olmak veya üye girişi yapmak, ana sayfa veya kategori sayfasından ürünü eklemek, sepetim sayfasında satın al butonuna tıklamak, adres bilgilerini eklemek, ödeme kısmında mobil olarak veya paracıklar ile ödeme yapmak mümkün oluyor. Son olarak alışverişi tamamla dediğinizde ise alışverişiniz tamamlanıyor. 

Hopishop'ta satıcı olmak isteyenler de gerekli formu doldurarak başvuru yapabiliyorlar. 

Hopi CEO'su Yalın Özcan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Hopi'ye dair paylaştığı rakamları da bir kere daha hatırlatalım. Hopi, 13 milyon üye hedefinin dışında yeme içmeden teknolojiye, hazır giyimden, akaryakıt ve gıdaya kadar farklı sektörlerden 180’den fazla üye markasına sahip. Hopishop ile bu markalarda hiç şüphesiz ciddi bir artış yaşanacaktır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.