Birebir İngilizce öğrenme platformu Ringle, 18 milyon dolar yatırım aldı

Seul merkezli birebir İngilizce öğrenme platformu Ringle, Must Asset Management'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 18 milyon dolar yatırım aldı.
Birebir İngilizce öğrenme platformu Ringle, 18 milyon dolar yatırım aldı

Seul merkezli birebir İngilizce öğrenme platformu Ringle, Must Asset Management'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 18 milyon dolar yatırım aldı. Tura mevcut yatırımcılar One Asset Management ve MoCA Ventures ile yeni yatırımcı Xolon Invest de katıldı. Şirketin değerlemesi aldığı yeni yatırımın sonrasında 90 milyon dolara ulaştı.

Ringle, aldığı yatırımı teknolojisini geliştirmek için kullanacağını açıkladı. Şirket şu anda, KAIST (Korea Advanced Institute of Science and Technology) araştırmacıları ile öğrencilerin konuştuğu İngilizcenin karmaşıklığını ve doğruluğunu izleyen bir dil tanılama sistemi geliştiriyor.

Ringle, Ivy League eğitmenleriyle dersler aracılığıyla öğrencilere güncel trendler ve işle ilgili konularda gerçek zamanlı İngilizce düzeltmeler sağlayan videolu birebir  İngilizce özel ders hizmeti sunuyor. Ringle, İngilizce konuşma hizmetleri alanında, prestijli ABD/İngiltere üniversitelerinin 700 öğretmeninden, 300'den fazla kaliteli dijital ders kitabından, her alanda uzman öğretmenler tarafından eğitim web seminerlerinden yararlanıyor. Şirket ayrıca yapay zeka tabanlı geri bildirim raporları da sunuyor. 

Ringle, kurulduğu 2015 yılından bu yana gelirinin her yıl üç kat arttığını ve ders rezervasyonlarının bir önceki yıla göre yüzde 390 artığını iddia ediyor. Toplamda 100 bin kullanıcıya sahip platformun öğrencilerinin yaklaşık yüzde 30'u ABD, Birleşik Krallık, Japonya, Avustralya ve Singapur dahil olmak üzere Kore dışında yer alıyor.

Ringle, ana dili İngilizce olmayanlar ve ABD'deki lisansüstü öğrencilerin karşılaştıkları zorluklar baz alınarak geliştirildi. Platformun öğrencileri arasında Google, Amazon, BCG, McKinsey ve Samsung Electronics gibi şirketlerde çalışmış kişiler bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.