Desk360, ilk 3 ayında 750 kurumsal müşteriye ulaştı

Teknasyon tarafından kullanıcılarına daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak ve süreçlerini daha iyi yönetmek için geliştirilen Desk360, güncel verileri ile ilgili detayları paylaştı.
Desk360, ilk 3 ayında 750 kurumsal müşteriye ulaştı

Tüm iletişim kanallarını tek platformda toplayan CRM yazılımı olarak karşımıza çıkan Desk360'ı ilk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. Teknasyon tarafından kullanıcılarına daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak ve süreçlerini daha iyi yönetmek için geliştirilen Desk360, güncel verileri ile ilgili detayları paylaştı.

Desk360 tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre platform, ilk 3 ayında 750 kurumsal müşteriye ve 10 milyon bilet sayısına ulaştı.

Hatırlatmak gerekirse Desk360 platformu kullanıcılarına e-posta, uygulama içi mesaj kutusu, App Store, Google Play Store, Huawei AppGallery, web iletişim formu, WhatsApp, canlı sohbet eklentisi, Facebook, Twitter ve Instagram entegrasyonlarıyla 11 farklı kanaldan gelen tüm müşteri mesajlarını tek bir ekranda yönetme fırsatını sunuyor.

Kendi geliştirdikleri uygulamalar ve yatırımcısı oldukları girişimlerin ihtiyacı doğrultusunda Desk360'ı geliştirdiklerini belirten Teknasyon kurucu ortağı Burak Sağlık, 2 senelik şirket içi kullanım deneyimi sonucunda Desk360'ı tüm markalara açtıklarını da paylaştı.

Global rakiplerle karşılaştırıldığında çok daha düşük maliyetlere ve daha güçlü hizmetler sunduklarını dile getiren Sağlık, Desk360 platformunun 3 ay gibi kısa bir süre içinde 40 dilde profesyonel destek seçeneği ile 750’ye yakın kurumsal kullanıcıya şimdiden ulaşmış durumda olduğunu da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.