Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, Boğaziçi Ventures’tan 4 milyon TL yatırım aldı

Dijital sağlık alanında hizmet veren bir girişim olan Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, Boğaziçi Ventures’tan 4 milyon TL yatırım aldı

Corona virüs salgını ile birlikte oldukça popüler bir hale gelen sağlık girişimleri yatırımlar almaya devam ediyor. Dijital sağlık alanında hizmet veren bir girişim olan Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, Boğaziçi Ventures’tan 16 milyon TL değerleme üzerinden 4 milyon TL yatırım aldı. Bulunduğunuz noktadan klinik psikologlardan online psikolojik danışmanlık almanıza olanak sağlayan bir girişim olan Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, 2019 yılında Ali Ozan Özçiçek tarafından İstanbul'da kuruldu.

Kullanıcılarının mobil uygulaması üzerinden kayıt olarak tamamı yüksek lisanslı, süpervizyon alan/almış ve kendi terapisine giden uzman psikologlardan online terapi alabilecekleri bir platform sunan Hiwell Online Psikolojik Danışmanlık, terapiyi herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. 

Yapılan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi Ventures ortaklarından Kenan Çolpan, dünya çapında büyük rol oynayan dijital sağlık girişimlerinden birinin Türkiye’den çıkmaması hiçbir neden olmadığını belirtti.

Girişimi Türkiye’den globale taşırken, Boğaziçi Ventures’ın değerli bilgi birikiminin büyük fayda sağlayacağından emin olduklarını paylaşan Hiwell App kurucusu Ali Ozan Özçiçek ise girişimin tamamen kendisinin psikoterapist arayışı sürecinde yaşadığı zorluklardan doğan bir fikirle oluştuğunu da sözlerine ekledi. Dilerseniz Hiwell uygulamasını Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.