Firmaların lojistik ihtiyaçlarına odaklanan gelal'dan yeni özellik: gelal Yük Taksi

Ekim ayında hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekleyen gelal, Yük Taksi adı verilen yeni özelliğini kullanıma sundu.
Firmaların lojistik ihtiyaçlarına odaklanan gelal'dan yeni özellik: gelal Yük Taksi

Kargoları, aynı yöne giden taşımacılarla buluşturan bir servis olarak karşımıza çıkan gelal'ı ilk olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Ekim ayında ise hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekleyen gelal, Yük Taksi adı verilen yeni özelliğini kullanıma sundu.

gelal Yük Taksi adı verilen yeni taşıma türü ile firmaların lojistik operasyon ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Kargo ile taşınamayacak ağırlıkta ve büyüklükte olan fakat komple bir nakliye aracının doldurulmasına yetmeyen taşımalarda kullanılmak için sunulan gelal Yük Taksi, taşımaları aynı gün içinde tamamlıyor.

Firmaların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda gelal tarafından geliştirilen yük taksi hizmetinden yararlanmak için araçların komple doldurulmasının gerekmediğini de paylaşalım. gelal Yük Taksi hizmeti, ister gelal.com’dan ister uygulama üzerinden kullanılabiliyor.

Lojistik ve tedarik zinciri yönetimine hız kazandıran gelal Yük Taksi, firmaların sevkiyat ihtiyaçlarını tek tıkla karşılamasını sağlıyor. Kullanıcılar, uygulama veya web sitesi üzerinden başlangıç - bitiş noktası ekleyerek ve araç tipi seçerek hizmeti kullanabiliyor. Bu hizmet ile birlikte gelal kullanıcıları Yük Taksi hizmeti ile birlikte komple aracı doldurmayan, parça eşyaları uygun fiyata taşıyabiliyor.

Paylaşılan bilgilere göre gelal Yük Taksi hizmeti; minivan, panelvan, kamyonet, kamyon ya da tır olmak üzere tüm araç seçeneklerini bünyesinde bulunduruyor. gelal'ın web sitesinde ve uygulamasında taşıma ücretinin hesaplanabildiğini de paylaşalım. Yük taksi hizmetini kullanan firmalar, yükün o an nerede olduğunu, ne zaman teslim edileceğini uygulama üzerinden canlı olarak da takip edebiliyor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.