Twitter, Revue entegrasyonunu Türkiye'de de test etmeye başladı

Revue entegrasyonunun kapalı beta sürecini ABD'de ve Hindistan'da başlatan Twitter, entegrasyonu Türkiye'deki kullanıcılara da açtı
Twitter, Revue entegrasyonunu Türkiye'de de test etmeye başladı

Twitter'ın e-posta bültenlerinden gelir elde edilmesini sağlayan Hollanda merkezli Revue girişimini satın aldığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bu ayın ilk günlerinde ise Twitter ve Revue entegrasyonunun kapalı beta sürecini ABD'de ve Hindistan'da başlatan şirket, entegrasyonu Türkiye'deki kullanıcılara da açtı. 

Twitter, Revue entegrasyonunu tüm kullanıcılarına ne zaman açılacağı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Entegrasyon, daha fazla seçeceğine tıkladığınızda açılan pencerede yeni bir sekme olarak görünüyor. Bülten sekmesine tıkladığınızda ise küçük bir pop - up ile karşılaşıyorsunuz. Bu Pop-up'ta şu ifade yer alıyor. 

"Hedef kitlene ulaşmak için başka yollar mı arıyorsun? Çalışmalarının karşılığını almaya hazır mısın? Twitter’ın yazar ve yayıncılar için oluşturduğu bülten aracı olan @Revue'yü deneme zamanı."

Pop-up'a tıkladığınızda ise Revue'ye yönlendiriyorsunuz. Site, yeni başlayan kullanıcıların detaylı bilgi edinmesi amacıyla onları Twitter'ın Revue ile ilgili blog yazısına yönlendiriyor. Sonrasında ise blogdaki adımları takip ederek kolayca bülten oluşturup planlayabiliyorsunuz.

Twitter entegrasyonu sayesinde bültene Tweetler yerleştirmeniz ve bülteni kolayca Twitter'da yayınlamanız ve planlamanız da mümkün. Revue'nün aşina olduğumuz e-posta listelerini içe aktarma, etkileşim analizleri ve ücretli abonelik modelleri de varlığını sürdürmeye devam ediyor. 

Özellik şu an için Türkiye'deki sınırlı sayıda kullanıcıya açılmış olabilir. Yazar ve yayıncıların daha fazla içerik üretmesini ve böylece platformdaki etkileşimin artışını hedefleyen Twitter, özelliği tüm kullanıcılara açmamayı da tercih edebilir. Yakın zamanda markalar ve kullanıcılar için ücretli özellikleri test etmeye başlayan şirket, uzun vadede Revue'yü de bu plana dahil edebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.