Tamer Capital, globale açılmak isteyen projelere yatırım yapacak

Fikir ve MVP aşamasındaki girişimlere yatırım yapma hedefi ile yola çıkan Tamer Capital, tüm yatırımlarını kendisi yaptığı bir proje evi, hızlandırıcı ve bir kuluçka makinesi olarak hizmet vermek istiyor.

Fikir ve MVP aşamasındaki girişimlere yatırım yapma hedefi ile yola çıkan Tamer Capital, tüm yatırımlarını kendisi yaptığı bir proje evi, hızlandırıcı ve bir kuluçka makinesi olarak hizmet vermek istiyor. Tamer Capital, tarafından paylaşılan bilgilere göre bir girişimin globaldeki hayallerine ulaşabilmesi için gerekli yatırım, iş geliştirme, finansal yönetim, hukuk danışmanlığı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, marka oluşturma ve pazarlama gibi konularında sorumluluğu Tamer Capital tarafından yönetilecek. 

Minimum unicorn hedefi olan ve globale açılabilecek projelerle ilgilenen Tamer Group, projelerini hızla hayata geçirmeyi ve girişimlerin başarı ihtimalini yükseltmeyi hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre Tamer Group, ilk aşamada 25 adet projeye yatırım yapmayı hedefliyor.

Tamer Group'un aktardığı bilgilere göre girişimlere ilk aşamada 250 bin TL'ye kadar ayni ve nakit tohum yatırım yapılması planlanıyor. Tamer Group yatırım yaptığı projeye ve yapılan katkıya göre yüzde 10 ila 20 arasında ortak olacak. 

Tamer Group'un temel hedefi ise ilk etapta 10 projeye 1'er milyon TL yatırıma ulaştırmak. Paylaşılan bilgilere göre öne çıkan girişimlere yıl içinde nakit yatırım yapılmaya devam edilecek.

Kurulan Venture Building yapısında ofis, yazılım, şirket yapılandırılması, marketing ve girişim geliştirmede partner olabilme desteği gibi ayni seçenekler de mevcut. 10 Ocak itibarıyla projeleri kabul etmeye başlayan Tamer Group, projenin ve girişimcinin ihtiyacına göre destek verecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.