SPONSORLU

PupaHouse uzman ekibiyle Dijital İş Tasarımı hizmetlerini arttırdı

Perakende sektörüne dijital iş dizayn hizmetini RetailOmni markası ile vermeye başlayan PupaHouse, zaman içinde yapı sektörü, moda, gayrimenkul geliştirme, pet, kimya ve müzik gibi farklı sektörlere de hizmet verir hale geldi.
PupaHouse uzman ekibiyle Dijital İş Tasarımı hizmetlerini arttırdı

PupaHouse, analiz, araştırma, dizayn ve platform üretimi olmak üzere 4 ana alanda hizmet veriyor. Kullanıcı deneyimi ile iş hedeflerinin kısa vadede örtüşmesi gerektiği yaklaşımıyla hareket eden PupaHouse, şirketlerin dijitalden beklentilerini doğru yönetmelerine yardımcı oluyor.

İş fikrinin dijital platform haline dönüşmesindeki tüm aşamalarda kapsayıcı hizmet veren Pupahouse, strateji kanvası oluşturmadan yatırım planına, deneyim tasarımından kullanıcı araştırmalarına, teknik alt yapıdan canlı sonrası testlere kadar farklı ihtiyaçların karşılanmasında destek oluyor.

Pupahouse, son dönemde markaların offline ile online platformlardaki kullanıcı deneyimleri için ve dijital pazarlama kanal performansları gibi farklı alanlarda audit taleplerinin arttığını ifade etmektedir.

PupaHouse, trafiği yüksek platformlarda kullanıcı araştırmalarının öncelikle markaların sahip olduğu verilerle yapılması gerektiğine inanmakta. Ayrıca platformlara yeni özellik eklenmesi veya mevcut verilerin ötesinde çalışmalarla anlaşılmayı bekleyen problemler için kullanıcı araştırmaları yapan dedike bir ekibe sahip.

Farklı büyüklükte birçok şirkete dijital konularda hizmet veren PupaHouse, dijitalleşmede doğru stratejinin; kullanıcı ile doğru yöntemle ve mümkün olduğunca direkt iletişim kurmayı sağlayacak platformlar yaratmaktan geçtiğini ifade etmektedir.

PupaHouse, çalıştığı birçok markanın dijitaldeki öğrenme eğrisinin kullanıcıları ile direkt iletişime geçtikten sonra arttığını ifade etmektedir.

PupaHouse hizmetlerine www.pupahouse.com adresinden ve ekibi ile iletişime [email protected] mail adresinden ulaşılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.