MagiClick, Londra merkezli Dock9'ı satın aldı

Bugün paylaşılan bilgilere göre MagiClick, İngiltere’de özellikle bankacılık ve finans sektöründe etkin olan dijital ajans Dock9’ı satın aldı.
MagiClick, Londra merkezli Dock9'ı satın aldı

Ülkemizdeki önemli dijital teknoloji ve tasarım firmalarından olan MagiClick, yeni bir satın alma haberi ile karşımıza çıktı. Bugün paylaşılan bilgilere göre MagiClick, İngiltere’de özellikle bankacılık ve finans sektöründe etkin olan dijital ajans Dock9’ı satın aldı. Satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilginin paylaşılmadığını da ekleyelim.

MagiClick, bu satın alma işlemi ile birlikte global ölçekte hizmet verdiği ülkeler arasına İngiltere’yi de eklemiş oldu. Şu ana kadar 7 ülkede 30’un üstünde finans kurumunun dijital dönüşüm süreçlerinde önemli rol oynayan MagiClick, Dock9’ı satın alarak, finansal hizmetler sektöründe Avrupa'nın önde gelen teknoloji ve dijital deneyim ajanslarından biri olmayı hedefliyor.

2008 yılında Mark Lusted tarafından kurulan Dock9 ajansının müşterileri arasında Aetna, Assurant, Arch Insurance, Castle Trust Bank, Kensington Mortgages, Masthaven Bank, Tradex ve Virgin Money gibi önemli finans kurumları da bulunuyor. Mark Lusted, satın alma sonrasında MagiClick’in İngiltere operasyonlarından sorumlu CEO’su olarak görev yapacak.

İngiltere'nin büyümeyi planladıkları öncelikli pazarların başında geldiğini dile getiren MagiClick Kurucu Ortağı Murat Kalaora, bu hedef doğrultusunda temasa geçtikleri Londra merkezli Dock9’ın sektördeki saygın konumunun ve mevcut müşteri portföyünün kalitesinin bu stratejik satın alma kararını vermelerinde önemli rol oynadığını da paylaştı.

Bu satın alma ile birlikte hizmet sundukları global müşteri portföylerini daha da genişletme fırsatı bulacaklarını belirten MagiClick Kurucu Ortağı Renée Tiyano, İstanbul, Londra ve Dubai ofislerinde 160’ın üzerinde çalışana sahip olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.