Teknasyon, Muslim Assistant uygulamasına yatırım yaptı

Bugün yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Teknasyon, Müslüman bireylerin asistan uygulaması olarak hizmet veren Muslim Assistant'a yatırım yaptığını duyurdu.
Teknasyon, Muslim Assistant uygulamasına yatırım yaptı

Sağlık uygulaması MoovBuddy'nin Teknasyon ve twozero Ventures’tan yatırım aldığını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Teknasyon, Müslüman bireylerin asistan uygulaması olarak hizmet veren Muslim Assistant'a yatırım yaptığını duyurdu.

Yapılan yatırım miktarı ve şirket değerlemesi gibi finansal detayların paylaşılmadığını da ekleyelim. İzmir'de kurulan ve haihazırda dünyanın birçok farklı ülkesindeki milyonlarca kişi tarafından kullanılan Muslim Assistant, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut durumda.

Muslim Assistant uygulamasının Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça başta olmak üzere 20 ayrı dil seçeneği sunduğunu da ekleyelim. Müslümanların günlük yaşantısına yardımcı olmayı amaçlayan bir mobil uygulama olarak tasarlanan Muslim Assistant, namaz vakitleri, Kur’an-ı Kerim, hatırlatmalar ve kıble yönü bulma gibi kullanıcılarının günlük yaşamda ihtiyaç duydukları 15’ten fazla özelliğe sahip.

Muslim Assistant kurucusu Caner Bayraktar ve ekibinin temel hedefi ise, sürekli olarak kullanıcılarının kullanım ve davranışlarını analiz ederek Muslim Assistant’ı içerik ve özellik olarak her geçen gün daha da zenginleştirmek, belli başlı özellikler ile sınırlı kalmadan günlük ibadette ihtiyaç duyulabilecek her türlü konuya dokunarak alanında ilk sırada gelen uygulama yapmak.

İnsanların günlük hayatının bir parçası olabilen ve global çapta büyümek isteyen mobil girişimlerin öncelikli yatırım hedefleri olduğunu dile getiren Teknasyon CIO’su Onur Kurugöl, Muslim Assistant'ın haihazırda kendini uluslararası olarak kanıtlamış bir mobil uygulama olduğunu ve Teknasyon’un desteğini de arkalarına alarak çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.