Anında ve Zamanlı Teslimatlı Alışveriş Alışkanlığı [Araştırma Raporu]

Kasım ayında anında teslimat ile zamanlı teslimatla market alışverişi alışkanlığına dair yaptığımız araştırmanın raporunu ilginize sunarız, iyi okumalar.

Mart ayından beri yeni bir kitle ile tanışan online market alışverişi, perakendecilerin çeşitlenmesi, farklı teslimat seçenekleri ile daha geniş dağıtım ağlarının olması ve yeni özellikler ile alışverişçilerin tercih ettikleri, hatta bazı kırılımlar için tek seçenek haline gelen, yöntemlerden biri. Alışverişçilere sağlanan ürün çeşitliliği, kampanyalar ve teslimat kolaylıkları ile birlikte perakendeciden aldıkları hizmetin de önemli olduğu online market alışverişinde son dönemde perakendecilerin farklılaşma için aldıkları aksiyonların da tercihte etkili olduğunu görüyoruz.

Salgının başlarında yaşanan yığılma ile teslimat personelini artıran perakendecilerden market siparişi de yapmaya başlayan e-ticaret şirketlerine tercihlerin arttığı online market siparişinde perakendecilerin müşteri deneyimi ile sadakatine dikkat ettikleri görülüyor – peki, bu durumda müşterilerin tercihi nasıl olacak, her şeyi tek bir yerden almaya devam mı edecekler yoksa belli alanlar için belli perakendecileri mi tercih edecekler?

Anında ve Zamanlı Teslimatlı Alışveriş Alışkanlığı [Araştırma Raporu]
Anında ve Zamanlı Teslimatlı Alışveriş Alışkanlığı [Araştırma Raporu]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.271 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.271 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.