Heybooster, ilk yatırımını Startup Wise Guys’dan aldı

2019 yılının Ağustos ayında Şahin Seçil ve Neslihan Emikoğlu tarafından kurulan Heybooster, paylaşılan bilgilere göre 6,2 milyon TL değerleme üzerinden Startup Wise Guys’dan ilk yatırımını aldı.
Heybooster, ilk yatırımını Startup Wise Guys’dan aldı

Siber güvenlik teknolojileri ve sertifikaları geliştiren yerli girişim Cyber Struggle'ın Startup Wise Guys ve uluslararası bir hukuk firmasından 38 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Startup Wise Guys, Heybooster girişimine yatırım yaptığını duyurdu.

2019 yılının Ağustos ayında Şahin Seçil ve Neslihan Emikoğlu tarafından kurulan Heybooster, paylaşılan bilgilere göre 6,2 milyon TL değerleme üzerinden Startup Wise Guys’tan ilk yatırımını aldı.

E-ticaret şirketlerinin dijital pazarlama verilerini anlamlandırarak aksiyona yönelik iş planlarına dönüştüren bir SaaS ürünü olarak hizmet veren Heybooster, ölçümleme ve pazarlama araçları ile bağlantı kurarak, sadece raporlama değil, e-ticaret pazarlama ekiplerinin ihtiyaç duydukları gelişmiş pazarlama analiz sonuçlarını da paylaşıyor.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Heybooster'ın şu an için 1000'den fazla kullanıcı bulunuyor. Heybooster girişiminin kullanıcılarının yüzde 60'ının ABD ve Avrupa'da yer aldıklarını da ekleyelim. İlk etapta İngiltere, Almanya ve İtalya pazarlarını hedefleyen girişim, alınan yatırımı şirketi İtalya’ya taşımak, aktif kullanıcılardan gelen yeni özellik taleplerini geliştirmek ve pazarlama ekiplerini büyütmek için kullanacak.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Heybooster kurucu ortağı ve CEO'su Şahin Seçil, agresif hedeflerini gerçekleştirebilme ve Avrupa’da aktif kullanılan bir ürüne dönüşebilme yolculuğunda Startup Wise Guys’ın hem B2B tarafında deneyimli mentörleri hem de kurucu merkezli yaklaşımlarının Heybooster'a hız kazandıracağını düşündüklerini paylaştı.

Son olarak şu anda 5 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Heybooster'ın sahip olduğu müşteri sayısını artırarak son yıllarda hızlı bir büyüme gösteren e-ticaret sektörünün vazgeçilmez ürünlerinden biri olmayı hedeflediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.