Keiretsu Forum Türkiye, akıllı teslimat hizmeti sunan İletmen’e 29 milyon TL değerleme ile yatırım yaptı

İletmen, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarının yatırımıyla, önce İstanbul, ardından da ülke düzeyindeki büyüme yolculuğunu hızlandırmayı hedefleniyor.
Keiretsu Forum Türkiye, akıllı teslimat hizmeti sunan İletmen’e 29 milyon TL değerleme ile yatırım yaptı

Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından, yerel market, lokantalar ve e-ticaret sitelerine ürün servisi noktasında akıllı teslimat hizmeti sunan İletmen’e 29 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yapıldı. İletmen, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarının yatırımıyla, önce İstanbul, ardından da ülke düzeyindeki büyüme yolculuğunu hızlandırmayı hedefleniyor.

İletmen Kurucu Ortağı Özgür Duruöz, hedeflenen büyüme süreci için motive ve hazır olduklarını dile getirerek, bu yatırımla birlikte İletmen’in, sektöre hareket getirerek kendi ile beraber sektörü de büyüteceğine inandığını ifade etti.

Yeni nesil paket servis hizmeti olan İletmen, paketleri, ürünleri veya siparişleri işletmeden alıp müşterilerine teslim ediyor. Bu işi yapan kişilere, yani çalışma arkadaşlarına motorcu, eleman, ya da personel değil, bir iletimi taşıyan iletmenler oldukları için ‘’İletmen’’ deniyor. İletmen, profesyonel dijital harita sistemi ve gelişmiş yazılım kullanımıyla birlikte, akıllı, hızlı ve kusursuz teslimat sağlarken, maliyetlerin azalmasına da yardımcı oluyor.

Dijital harita sistemi ve gelişmiş yazılım kullanımıyla, yeni nesil paket servis çözümü olan İletmen, sektöre restoran, market gibi esnafların teslimatları ile adım atıp, kargo ve e-ticaret sitelerinin teslimat ihtiyaçlarına cevap vererek büyümeye devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.