2020'yi yüzde 100 büyüme ile kapatmayı planlayan Apsiyon, 30 milyon TL ciro hedefliyor

Apsiyon, 2020 yılının sonunda hizmet verdiği konut sayısını bir milyonun üzerine taşıyarak cirosunu 30 milyon TL’ye taşımayı hedefliyor.
2020'yi yüzde 100 büyüme ile kapatmayı planlayan Apsiyon, 30 milyon TL ciro hedefliyor

Toplu yaşam alanı yöneticilerine CRM’den finans yönetimine, bakım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sunan Apsiyon, 10 binden fazla sitede, 850 binden fazla konutta yaşayan 1,7 milyona yakın kişiye hizmet veriyor. Apsiyon, 2020 yılının sonunda hizmet verdiği konut sayısını bir milyonun üzerine taşıyarak cirosunu 30 milyon TL’ye taşımayı hedefliyor.

2019 yılında hizmet verdiği konut sayısında yüzde 65’e varan büyüme yakalayan Apsiyon, Ar- Ge yatırımlarını da artırarak yurt dışı pazar payını da artıracak. Şirket ayrıca, 2020 yılını yüzde 100 büyüme ile kapatmak istiyor.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret Türk, Apsiyon’u kurdukları ilk günden itibaren Apsiyon’un insan hayatına dokunan ve süreçleri kolaylaştıran bir uygulama olması için çalıştıklarını söylüyor. Bugüne kadar geliştirdikleri özellikler, kampanyalar, iş birlikleri ve teknolojiyle insanların hayatını kolaylaştırdıklarını; ilk yıldan itibaren istikrarlı bir büyüme ivmesi yakaladıklarını belirtiyor. Türk, yakaladıkları bu ivmeyle 2020’yi yüzde 100 büyümeyle kapatmayı hedeflediklerinin altını çiziyor.

Hedeflerini gerçekleştirmek için Ar-Ge’ye daha fazla yatırım yapacaklarını belirten Kudret Türk, Apsiyon olarak kendilerini teknoloji şirketi olarak konumlandırdıklarını ve Ar-Ge’ye ciddi yatırım yaptıklarını belirtiyor. Bu doğrultuda Apsiyon, 2020 yıl sonuna kadar cirosunun yüzde 25’ini Ar-Ge’ye harcamış olacak. Şirket, iş birlikleri ve kampanyalarla da devam edip ülkede gösterdiği büyümeyi yurt dışında da göstermeyi hedefliyor. Kudret Türk, büyümenin sadece rakamsal bazda kalmayacağını ve bu büyüme ile birlikte ülkenin istihdamına da katkı sağlayacaklarını belirtiyor.

Apsiyon, pandemi döneminde de birçok ürün geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor. AVM’lerin tek ekrandan yönetilmesini sağlayan "AVM Yönetim Yazılımı", sitelerdeki ortak alanlar için hayata geçirdiği "Rezervasyon Sistemi Modülü", komşuların birbirine yardımcı olmasını hedefleyen "Komşum Var" özelliklerini bunlara örnek olarak gösterebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.