Malezya merkezli talebe dayalı çalışan platformu GoGet, 2 milyon dolar yatırım aldı

Talebe dayalı iş ve iş gücü platformu GoGet, Monk's Hill Ventures'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 2 milyon dolar yatırım aldı.
Malezya merkezli talebe dayalı çalışan platformu GoGet, 2 milyon dolar yatırım aldı

Talebe dayalı çalışan ve iş gücü platformu GoGet, Monk's Hill Ventures'ın liderliği üstlendiği A Serisi yatırım turunda 2 milyon dolar yatırım aldı. Platformda şu anda GoGetters adı verilen 20 binden fazla esnek çalışan bulunuyor. Şirket Lazada Malaysia, IKEA Malaysia, Foodpanda ve BloomThis gibi isimlerin de dahil olduğu 5 binden fazla şirkete hizmet sağlıyor.

Girişim aldığı yeni yatırımı ürün geliştirme, ürün ve teknoloji ekiplerini oluşturma ve Malezya'daki hizmetlerini ölçeklendirmek için kullanılacağı belirtiyor. Ayrıca yeni yatırımla kullanıcı edinimini artırmak için satış ve dijital pazarlama ekipleri de genişletilecek. 

2014 yılında, Francesca Chia tarafından kurulan GoGet, işletmeleri doğrulanmış esnek çalışanlarla buluşturarak bu alandaki boşluğu kapatmak istiyor. GoGetters adı verilen çalışanlar yeni beceriler öğrenerek farklı iş kategorileri arasında geçiş de yapabiliyorlar. Şirketlere ise tekrar çalışmak istedikleri GoGetters için liste oluşturma imkanı ve işe alma, eğitim ve ödeme araçları gibi yönetim özellikleri sağlanıyor.

Francesca Chia, GoGet'in vizyonunun dünyaya sürdürülebilir bir şekilde esnek çalışma getirmek olduğunu söylüyor. Bunun bir kısmı, GoGet'in çalışanlarına tam zamanlı çalışanların aldıklarına benzer tasarruflar ve sigorta planları gibi avantajlara erişim sağlamayı gerektiriyor. GoGet'in platformu ayrıca, çalışanların farklı beceri setleri gerektiren işlere hazırlanabilmeleri için online eğitimler ve ağ oluşturma araçları gibi kariyer geliştirme özelliklerine de sahip. GoGet'in kısa vadeli planı Malezya'daki büyümeye odaklanmak olsa da şirket, sonunda diğer Güneydoğu Asya ülkelerinde faaliyet göstermek de istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.