Hepsiexpress, platformuna Mopaş marketlerini de ekledi

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise market ürünlerinin teslimatı konusunda yeni bir marka ile anlaşan Hepsiexpress, platformuna Mopaş marketini ekledi.
Hepsiexpress, platformuna Mopaş marketlerini de ekledi

CarrefourSA ve Hepsiburada'nın Hepsiexpress servisi ile anında market teslimat pazarına girdiğini 2019 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Market ürünlerinin teslimatının ardından McDonald's ile iş birliğine giden Hepsiexpress, yemek teslimatına da geçtiğimiz Ağustos ayında başlamıştı.

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise market ürünlerinin teslimatı konusunda yeni bir marka ile anlaşan Hepsiexpress, platformuna Mopaş marketini ekledi. Kısacası Hepsiexpress kullanıcıları artık market alışverişlerini Mopaş marketleri üzerinden de yapabilecek.

Yola CarrefourSA ile çıkan Hepsiexpress, Mopaş ile platformuna ikinci marketi de eklemiş oldu. Mobil uygulamaya baktığımızda Hepsiexpress servisi içinde şu an CarrefourSA, McDonald's ve Mopaş markalarını görüyoruz. Hepsiexpress'in ilerleyen dönemlerde platformuna yeni market ve restoran alternatiflerini eklemesi de sürpriz olmayacaktır. 

Hepsiexpress'in Mopaş üzerinden market teslimatı özelliğinin henüz hangi bölgeler için aktif olduğu da belli değil. Kadıköy ve Suadiye için yaptığımız denemelerde "Bölgenize hizmet verememektedir." ibaresi ile karşılaşıyoruz. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.