SPONSORLU

Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pınar ile İvme Hızlandırma Programı'nı ve enerji sektörünü konuştuk

Murat Pınar ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda enerji sektörü, girişimcilik ekosisteminin enerji sektöründe nerede konumlandığı ve Enerjisa Enerji'nin İvme Hızlandırma Programı ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

2018 yılının Mayıs ayında Enerjisa Enerji'nin Eşarj'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladığını sizlere aktarmıştık. Bu hamlesi ile girişim ekosistemine dokunmaya başlayan Enerjisa Enerji'nin CEO'su Murat Pınar ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Murat Pınar ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda enerji sektörünü geleceği, girişimcilik ekosisteminin enerji sektöründe nerede konumlandığı ve Enerjisa Enerji'nin İvme Hızlandırma Programı ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Enerjisa Enerji'nin İvme Hızlandırma Programı'nın ana odağının enerji sektörü olduğunu dile getiren Enerjisa Enerji CEO'su Murat Pınar, buna rağmen tüm girişimlere kapılarının açık olduğunu da paylaştı. 

Daha önce yaptıkları Eşarj yatırımından da bahseden Pınar, 2018 yılında Eşarj'ın küçük bir girişim olduğunu fakat bugün sektöründe liderliğe oynadığını da paylaştı. Hem Enerjisa'nın bugününü ve yarını hem de Enerjisa'nın girişimcilik ekosistemine nasıl baktığını detaylı bir şekilde konuştuğumuz röportajın tamamını yukarda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.