Online Olarak Gerçekleşecek New HR Summit’in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Crenvo İK ve Webrazzi iş birliği ile 23 Eylül’de online olarak gerçekleştirecek New HR Summit’in ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Online Olarak Gerçekleşecek New HR Summit’in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Crenvo İK ve Webrazzi iş birliği ile ilki 2019'da yapılan, İnsan Kaynakları'nın geleceğini ve dijital dönüşümünü ele alan New HR Summit, Türkiye'den ve yurt dışından önemli isimleri ağırlamıştı. Farklı sektörden 300'den fazla insan kaynağı profesyonelinin katılımı ile gerçekleşen New HR Summit bu sene daha fazla kişiyi ağırlayacak. Yaşanan pandemi nedeniyle online gerçekleşecek etkinlik, herkesin istediği yerden etkinliğe katılabilmesine olanak tanıyacak.

Geçirdiğimiz son birkaç ayda yaşadığımız zorlayıcı deneyimler, insan kaynakları profesyonellerinin ve çalışanların hayatında uzaktan çalışma, online toplantılar, yetenek yönetimi, oryantasyon süreci deneyimleri, performans gelişimi, pozisyonlama gibi neredeyse her noktada dijitalleşmeyi ve çevikliği zorunlu kıldı. New Hr Summit’te bu yıl tüm noktalardaki dijitalleşmeyi tartışacağız. Çevik İK, People Analytics, Tasarım Odaklı Düşünme, İşin ve İnsan Kaynaklarının Geleceği, Covid-19 ile İK’nın Değişen Rolü, Çalışan Deneyimi, Kültürel Değişim gibi birçok güncel konunun ele alınacağı online etkinlikte, katılımcılar arasında videolu networking imkanı sağlanacağını da belirtelim.

Crenvo İK ve Webrazzi işbirliği ile 23 Eylül’de online olarak gerçekleştireceği New HR Summit’in ilk tur konuşmacıları belli oldu.

New HR Summit 2020'nin ilk tur konuşmacıları arasında; The RBL Group Danışmanı Allan Freed, Akenerji İK Direktörü Duygu Erzurumlu Cengiz, Johnson & Johnson Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Talent Acquisition'dan Sorumlu Yöneticisi Ehab Abdel Hafez, McKinsey & Company Associate Partner'ı Ezgi Demirdağ Saydağ ve GittiGidiyor Head of People & Culture Murat Yüksel yer alıyor.

Türkiye İş Bankası, Idenfit, Sodexo ve LOGO’nun sponsorluğunda düzenleyeceğimiz New HR Summit 2020’nin diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz New HR Summit’e buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.