GeForce Now, Chromebook modelleri için destek vermeye başladı

Bugüne kadar PC, Mac, SHIELD ve Android cihazlar için destek veren GeForce Now, Chromebook modelleri için destek vermeye başladığını duyurdu.
GeForce Now, Chromebook modelleri için destek vermeye başladı

Nvidia’nın stream ederek oyun oynamanızı sağlayan online oyun servisi GeForce Now'dan ve platformun 100’den fazla oyun yapımcısının desteğini aldığından geçtiğimiz aylarda sizlere bahsetmiştik. Bugüne kadar PC, Mac, SHIELD ve Android cihazlar için destek veren GeForce Now, Chromebook modelleri için destek vermeye başladığını duyurdu.

Nvidia’nın resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre GeForce Now, Chromebook modellerinin işletim sistemi olan Chrome OS için destek vermeye başladı. GeForce Now'ın Chromebook desteğinin Beta olarak bugün başladığını da ekleyelim.

Bu haberi ilginç kılan ise Chromebook modellerinin belki de oyun oynamaya en uzak laptop modelleri olmaları. Chromebook modelleri hem kullandıkları işletim sistemi hem de uygun fiyatlı teknik özellikler sunmaları bakımından genelde sadece eğitim için kullanılıyor.

Kısacası oyun dünyasının geleceği olması beklenen stream teknolojisi sayesinde Chromebook modelleri ile birlikte bile günümüzün en önemli oyunlarını oynayabileceksiniz. Chrome OS'in Google tarafından geliştirilen bir işletim sistemi olduğunu da hatırlatalım.

Chrome OS işletim sistemi Google'ın oyun odaklı stream platformu olan Stadia tarafından da destekleniyor. Kısacası Chromebook'lar ile hem GeForce Now hem de Stadia servislerini kullanmak artık mümkün. GeForce Now tarafından desteklenen oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.