Netflix'in yeni Alman yapımı Biohackers, Dark etkisi yaratabilir mi?

Bilim kurgu ve gerilim dizisi Biohackers, profesöründen intikam almak isteyen genç ve hırslı bir tıp öğrencisini odağına alıyor. 
Netflix'in yeni Alman yapımı Biohackers, Dark etkisi yaratabilir mi?

Son günlerde Türkiye'den çekilme iddialarıyla ülkemizde gündem olan, ancak yaptıkları son açıklamayla bu iddiaların gerçek olmadığını belirten Netflix, Alman yapımı orijinal içeriği Biohackers'ın fragmanını yayınladı. Bilim kurgu ve gerilim dizisi Biohackers, profesöründen intikam almak isteyen genç ve hırslı bir tıp öğrencisini odağına alıyor. 

Netflix filmin konusunu şu şekilde özetliyor;

Tıp eğitimine başlayan Mia, diğer öğrencilerden pek de farklı olmayan birisidir. Ama Profesör Lorenz'in güvenini kazandığında onun insanlığın kaderini değiştirebilecek bir sırrı sakladığını fark eder. Mia, geçmiş aile trajedisinden bir parmağı olduğundan şüphelendiği profesöre yaklaşmak için bir tıp okuluna gider ve kendini biyolojik hack dünyasının içinde bulur.

Dizinin yaratıcısı olarak Christian Ditter'ın ismini görüyoruz. Ditter daha önce de ilk sezondan sonra iptal edilen Girlboss dizisinde karşımıza çıkmıştı. Filmin başrollerinde ise Mia rolünde İsviçreli aktris Luna Wedler ve Profesör Tanja Lorenz rolünde Jessica Schwarz yer alıyor.

Geçtiğimiz ay son sezonunu izlediğimiz ve bir şekilde her izleyenin kafasını karıştırmayı başaran Dark, Netflix'in Almanya özelinde yayınladığı ve belki de bugüne kadar Netflix'te izlediğimiz en kaliteli işlerden biriydi. Oyunculukların başarılı olması, konunun ilgi çekici olması ve sürekli merak uyandırması Dark'ın hemen hemen her izleyen tarafından sevilmesini sağladı. Genel olarak diziden hoşlanmayanlar da kafası karıştığı ve işin içinden çıkamadığı için diziyi yarıda bırakanlar oldu.

Biohackers'ın Dark etkisi yaratacağını düşünenler olsa da konunun birkaç bilim kurgu unsuru barındırması ve ikisinin de Alman yapımı olması dışında iki yapımın çok da benzerlik taşımadığını söyleyebiliriz. Yine de fragmanını izlediğimiz kadarıyla epey ilgi çekici bir yapım bizi bekliyor.

Biohackers'ın ilk sezonu 20 Ağustos tarihinde yayında olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.