Markaların hedef kitleleri için canlı yarışmalar düzenlemesine yardımcı olan quiz platformu: QuizModeOn

Markaların canlı yarışmalar düzenlemesine yardımcı olan web tabanlı quiz platformu QuizModeOn, farklı hedef kitlelerine uygun quiz içerikleri ile markalara eğitim, pazarlama gibi faaliyetleri için çözümler sunuyor.
Markaların hedef kitleleri için canlı yarışmalar düzenlemesine yardımcı olan quiz platformu: QuizModeOn

Markaların canlı yarışmalar düzenlemesine yardımcı olan web tabanlı quiz platformu QuizModeOn, farklı hedef kitlelerine uygun quiz içerikleri ile markalara eğitim, pazarlama gibi faaliyetleri için çözümler sunuyor.

QuizModeOn, online platform özelliği sayesinde markaların hem dijital etkinlikler hem de saha etkinliklerinde kısa sürede çok sayıda katılımcıya ulaşmasına yardımcı oluyor. Platform, firmaların çalışanlarına verdikleri eğitimleri de eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

Dijital etkinlikler ve eğitimler için eğlenceli çözümler

Canlı akış özelliği ve yarışma sonuçları ile ilgili detaylı raporlara erişim imkanı da sunan platformda markalar, yarışma dinamiklerinin yararlarından faydalanarak yüksek skor yapan belirli sayıda katılımcıya ödüller sunarak ilgi çekebiliyor. Mart 2020'de, yatırım alınmadan ve farklı bir altyapı kullanılmadan CodeModeOn tarafından sıfırdan geliştirilen platform, dört ay içerisinde finalize edilerek markalar tarafından kullanılmaya başlandı.

Markaya özel tasarım seçeneği ile rakiplerinden ayrılıyor

Markaya özel tasarım seçeneğiyle ve maksimum kullanıcı sayısıyla platformdaki en büyük rakibi Kahoot’un önüne geçen QuizModeOn, tek ekranda kullanım seçeneği ve operasyon desteği gibi özellikleriyle büyük kolaylıklar sağlıyor. Sunucu Modu özelliğiyle canlı etkinliklerde quiz akışının sunucu tarafından kontrol edilmesi gibi pek çok özelliğiyle rakiplerinden ayrılıyor.

Bulut altyapısı sayesinde aynı anda 10 binden fazla kişiye ulaşma fırsatı sunan QuizModeOn ile Kahoot’un eğitim/sınav kurgusunun dışına çıkılarak kurum içi çalışan eğitimlerinin yanı sıra dijital etkinlikler, son tüketiciye ulaşma başta olmak üzere canlı yarışmalar gibi farklı amaçlar doğrultusunda quiz'ler oluşturabiliyorsunuz.

Gelir modeli: Kullandıkça öde

Gelir modeli hizmet tabanlı kullandıkça öde şeklinde olan proje, çoklu kullanımlarda ek kullanımlar için avantajlı paket imkanları da sunuyor. Ayrıca yakın gelecekte abonelik modeli de düşünülüyor. Ayrıca firmaların eğitim departmanlarına özel kendi IT altyapılarıyla entegre olabilecek özel çözüm imkanları da sunuluyor.

Temmuz ayında lansmanı yapılan projede markalar, kendilerine özel tasarlanmış arayüzleriyle QuizModeOn’u etkinliklerine ve işe alım süreçlerine dahil etti. Karantina sürecinde toplantılarını dijital ortama taşıyan Arzum, Youtube üzerinden canlı yayında gerçekleştirdiği online quiz yarışması için QuizModeOn'u tercih etti. 

10 bin kullanıcı desteği daha da artırılacak

QuizModeOn ilerleyen dönemde, anlık dil desteği özelliği, aynı yarışmada eş zamanlı farklı dilde özelliği, ‘’Canlı Anket - Takım/Grup Yarışmaları - Bil Bakalım Kim?’’ şeklinde yeni modları aktif etmeyi planlıyor. Şu anda maksimum 10 bin kullanıcı desteği sağlayan QuizModeOn, ilerleyen süreçte çok daha fazla sayıda kişiye ulaşma fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

QuizModeOn ile ilgili daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.