Fintech Talks'ta bu hafta, dijital bankacılıkta otomasyon ve makine öğrenimi gündemimizde olacak

Fintech Talks'un "Dijital Bankacılıkta Otomasyon ve Makine Öğrenimi" oturumu Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde; Facebook'un Performans ve Ürün Lideri Can Gökhan ve Akbank'ın Dijital Bankacılık Satış Müdürü Oktay Kalem'in katılımlarıyla gerçekleşecek.
Fintech Talks'ta bu hafta, dijital bankacılıkta otomasyon ve makine öğrenimi gündemimizde olacak

Facebook'la birlikte finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Fintech Talks canlı yayın serisini başlattığımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz ay, Fintech Talks'un dört farklı oturumuyla karşınızdaydık.

İlk hafta finansal çözümlerde WhatsApp'ın kullanım alanlarına göz atarken, ikinci hafta Türkiye'deki fintech ekosistemini detaylı bir şekilde inceledik. Üçüncü hafta, pandemi döneminde dijitale olan ilgiden Facebook Shops'a birçok konu gündemimizdeydi. Son hafta ise kullanıcıya ulaşma ve kullanıcıyı yakından tanıma kavramlarına değindik.

Geçtiğimiz hafta, yapay zekayı odağına alan fintech girişimi Plum Fintech'i sizlere detaylı bir şekilde aktarmış; Facebook ve Instagram'ın ullanıcının dikkatini çekmek için önemli mecralar olduğundan bahsetmiştik. Facebook'un müşteri yolculuğu boyunca müşterilerinin yanında olduğundan bahseden Mollie Pearse, Facebook ile hedeflenen kitleye ulaşmanın daha kolay olduğunun da altını çizmişti.

Fintech Talks'un "Dijital Bankacılıkta Otomasyon ve Makine Öğrenimi" adlı beşinci oturumu, bir önceki oturumlarda da olduğu gibi Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde; Facebook'un Performans ve Ürün Lideri Can Gökhan ve Akbank'ın Dijital Bankacılık Satış Müdürü Oktay Kalem'in katılımlarıyla gerçekleşecek. Yeni oturumda dijital bankacılıkta otomasyonunun ve makine öğreniminin önemini, bu kavaramların hem şirketlere hem de kullanıcılara ne gibi faydalar sağladığını öğreneceğiz. Facebook'un bu alanda Akbank'a ne gibi faydalar sağladığı da gündemimizde olacak.

Fintech Talks'un hem geçmiş hem de gelecek oturumlarına buradan göz atabilirsiniz. Her perşembe devam edecek Fintech Talks oturumları için takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.