Maximum Mobil, "Gördüm Aldım" özelliği ile e-ticarete göz kırpıyor

Maximum Mobil'in Gördüm Aldım kısmında şu an için Troy, Samsung, e-Hamal ve İş Kültür Yayınlarının ürünleri satılıyor.
Maximum Mobil,

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilen Maximum Mobil uygulamasında sürekli bir yenilik karşımıza çıkıyor. Bugün farkettiğimiz özellikte ise Maximum Mobil, "Gördüm Aldım" ile e-ticarete göz kırpıyor.

Maximum Mobil'in Gördüm Aldım kısmında şu an için Troy, Samsung, e-Hamal ve İş Kültür Yayınlarının ürünleri yer alıyor. Kısacası Gördüm Aldım sekmesinde teknoloji, kitap ve organik gıda ürünleri satışa sunulmuş durumda. İlerleyen süreçte Gördüm Aldım sekmesine daha çok marka ve ürün çeşidinin eklenmesi de sürpriz olmayacaktır.

Bu adım aslında Maximum Mobil'in e-ticarete ilk göz kırpması değil daha önce Yemeksepeti ile benzer bir iş birliğine gittiğini de hatırlatalım. Maxiumum mobil üzerinden üyelik bilgilerinizi girerek siparişinizi vermeniz mümkündü. Şimdi ise Gördüm Aldım bölümünde birden fazla markanın yüzlerce ürünü yer alıyor.

Maximum Mobil üzerinden Yemeksepeti ile sipariş

Milyonlarca kullanıcısı olan Maximum Mobil, Gördüm Aldım servisi ile uygulamasına katma değerli bir servis eklemiş oldu. Bu servis sayesinde kullanıcılar kod alıp başka bir siteye gidip alışveriş yapmak yerine Maximum Mobil uygulaması içinden alışverişlerini yapabilecekler. Böylece e-ticaret sitesi de satışa dönüştürme oranını kaybetmeden müşteri kazanmış olacak.

Gördüm Aldım sekmesinin oldukça başarılı ve sadece bir tasarıma sahip olduğunu da ekleyelim. Gördüm Aldım sekmesi hem iOS hem de Android platformunda aktif. Maximum Mobil uygulamasına girdiğinizde Fırsatlar kısmında yer alıyor. 

Bu adım hem banka hem müşteri hem de marka tarafı için oldukça değerli bir iş birliği olarak karşımıza çıkıyor. Gördüm Aldım'dan yapılan alışverişlerde müşteriler çeşiti indirim ve avantajlardan da yararlanabiliyor. Daha önce belirttiğimzi gibi satış yapan eticaret sitesi direkt olarak kullanıcıya erişebiliyor ve banka da katma değerli ve ilerleyen süreçte yüksek hacimlere ulaşacak bir servis yaratmış oluyor.

Örneğin Gördüm Aldım'da Samsung markasından alışveriş yapıldığında yüzde 7,5 MaxiPuan, Troy'dan Apple ürünleri alındığında ise seçili ürünlerde yüzde 5 indirim ve 24 Temmuz'a kadar 400 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Dilerseniz Maximum Mobil uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.