Fintech Talks'un bu haftaki oturumunda, dijitalleşen ödeme çözümleri ve sıfır pürüz bankacılık gündemimizde olacak

Fintech Talks'un yeni oturumu, Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde Facebook'tan Kaan Camgöz'ün ve Garanti Ödeme Sistemleri'nden Seçkin Çağlın'ın katılımlarıyla gerçekleşecek.
Fintech Talks'un bu haftaki oturumunda, dijitalleşen ödeme çözümleri ve sıfır pürüz bankacılık gündemimizde olacak

Facebook'la birlikte finansal servisler ve teknoloji sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri herkesin erişimine açmak için Fintech Talks canlı yayın serisini başlattığımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz iki hafta boyunca Fintech Talks'un iki farklı oturumuyla karşınızdaydık. İlk hafta finansal çözümlerde WhatsApp'ın kullanım alanlarına göz atarken, geçtiğimiz hafta ise Türkiye'deki fintech ekosistemini detaylı bir şekilde inceledik.

2 Temmuz günü gerçekleşen "Türkiye'de Fintech Ekosistemi" oturumumuzda, Tosla ve Facebook iş birliklerine dair önemli veriler ve bilgiler gündemimizdeydi. Bunların yanı sıra finans sektöründe müşteri kazanım konusunda kayda değer tavsiyeler Fintech Talks izleyicileri ile paylaşıldı. Tosla'nın oynanabilir reklamlarda yüzde 47 daha fazla verim aldığını öğrendik. Tosla için Facebook'tan gelen kullanıcının 7. gün aktifliğinin yüzde 16 daha fazla olduğu, Tosla'nın indirilme sayısının ve Instagram canlı yayınlarının Covid-19 döneminde 2 kat arttığı bilgilerini de edindik.

Bu haftaki Fintech Talks'un "Bankacılıkta Sıfır Pürüzlü Gelecek" adlı yeni oturumu, bir önceki oturumlarda da olduğu gibi Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde Facebook Mobil Uygulamalar, Telekom ve Finansal Servisler Strateji Lideri Kaan Camgöz'ün ve Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Seçkin Çağlın'ın katılımlarıyla gerçekleşecek. Fintech Talks'un üçüncü haftaki oturumu, 9 Temmuz Perşembe günü saat 16:00'da Webrazzi'den ve Facebook.com/webrazzi adreslerinden canlı yayınlanacak.

"Bankacılıkta Sıfır Pürüzlü Gelecek" oturumunda, son dönemde, ödeme sistemleri ve bankacılık alanında değişenler ve bu değişimlerin kalıcılığı; Facebook bakış açısıyla zero friction yani sıfır pürüzlü gelecek ve Garanti Ödeme Sistemleri için yeni müşteri kazanımında Facebook'un önemi gibi bilgiler izleyicilerle paylaşılacak.

Her perşembe devam edecek oturumlarda, 16 Temmuz 2020'de Fintech'te Değişime Öncülük Edenler adlı panel sizlerle olacak. 23 Temmuz 2020'deki panelde ise en iyi örnekleri ile dijital pazarlama otomasyonu ve makine öğrenimi konuşulacak. Takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.