SPONSORLU

Rejenerasyon-20 projesi girişimcilerin başvurularını bekliyor

Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi Cube Incubation’ın İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Rejenerasyon-20” projesi için başvurular başladı.
Rejenerasyon-20 projesi girişimcilerin başvurularını bekliyor

3 Temmuz - 17 Temmuz arasında başvurulabilecek projeye www.rejenerasyon20.com adresinden başvuru yapılabiliyor.

Bugüne kadar yapılan en kapsamlı hızlandırma programı olan Dijital Hızlandırma Programı’na başlayacak olan 15 girişim grubu; proje ekibi, teknik destek yetkilisi ve insan kaynakları danışmanının ortak görüşü ile değerlendirmeye alınacak.

Program boyunca girişim gruplarına toplamda; finansal danışmanlık desteği, teknik analiz, yazılım danışmanlığı ve test desteği, mentorluk desteği insan kaynakları danışmanlığı, hukuk danışmanlığı, stratejik marka iletişimi, iş geliştirme ve pazarlama desteği, prototipleme/üretim danışmanlığı, sosyal medya, kurumsal kimlik ve dijital tasarım, kullanıcı ara yüz tasarım gibi çok çeşitli destekler sunulacak.

Programa evde yaşam, uzaktan çalışma, lojistik ve sosyal alanda faaliyetler gösteren girişimler başvurabilecek Program sonunda 10 girişim demoday etkinliğinde kurumsal firma ve yatırımcılara sunum yapma fırsatına erişecek. Danışmanlık başvurusundan ise 25 girişim yararlanabilecek.

Bu girişimlere toplamda 300 saatlik Psikolojik, Finansal ve Pazarlama danışmanlığı verilecek. Öte yandan projenin son ayağı olan Video Portal Modülü ile daha büyük kitleye hitap edilecek ve girişimlerin en çok merak ettiği 100 soru konunun uzmanları tarafından kısa videolarla cevaplanacak.

Cube Incubation Yöneticisi Gürol Üzenç: “Cube Incubation’ın yenilenen ekibi ile girişimcilik ekosistemine fayda sağlamak amacıyla Türkiye’nin en kapsamlı hızlandırma ve destek programlarını oluşturmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Rejenerasyon-20 projesi ile birlikte girişimcilik ekosistemine tüm paydaşlar ile somut adımlar atmak istiyoruz.” diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.