Kişiye özel teslimat uygulaması: Tamam App

Kullanıcılarına kurye ve teslimat konularında hizmet sunan Tamam App, şu an için 15 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.
Kişiye özel teslimat uygulaması: Tamam App

İhtiyacınız olan her anda kendinize uygun kurye bulabileceğiniz bir teslimat uygulaması olarak hizmet veren Tamam App, 2019 yılında Abdullah Wasfi tarafından kuruldu. Kullanıcılarına kurye ve teslimat konularında hizmet sunan Tamam App, şu an için 15 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak bulunan Tamam App, oldukça basit bir kullanım mantığına sahip. Uygulamayı indirdikten sonra sadece iki adımda teslimat adresinizi girip, teslimatınızda kullanılacak olan araç ya da motosiklet gibi farklı opsiyonlardan birini seçiyorsunuz.

Sonrasında ise teslim edilmesini istediğiniz ürünleri belirtip, teslimatınızı canlı olarak harita üzerinden takip edebiliyorsunuz. Kullanıcılarından teslimat başına bir ücret alan Tamam App, aynı zamanda kurduğu partner ağı ile birlikte online dünyada olmayan ya da kendi kurye sistemi olmayan işletmeleri de online olarak ulaşılabilir hale getiriyor. 

Paylaşılan bilgilere göre 2019 yılının Aralık ayında hizmet vermeye başlayan Tamam App'in şu an için 13 bini aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunuyor ve bugüne kadar toplamda 3 bin 500 teslimat gerçekleştirildi. Tamam App, sadece yemek ve gıda gibi dikeylerde değil, evinizde unuttuğunuz bir eşyadan, şirket evrakına kadar farklı konulardaki ihtiyaçlarınızın kısa sürede teslim edilmesini sağlıyor.

Tamam App platformu şu an için Maslak, Levent, Etiler, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Karaköy, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Altunizade ve Ataşehir bölgelerinde hizmet veriyor. Paylaşılan bilgilere göre Tamam App'in Ankara ve İzmir'de hizmet vermeye hazırlandığını da ekleyelim. Son olarak Tamam App'in Doğru Avrupa bölgesinende hizmet vermeyi planladığını da ekleyelim. Dilerseniz Tamam App uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.