Apple, WWDC 2020 etkinliği için davetiyeleri yolladı

Apple, bu yıl ilk kez dijital olarak düzenlenecek Geliştiriciler Konferansı için basına davetleri yolladı. Etkinliği, 22 Haziran akşam saatlerinde Webrazzi'den canlı bloglama ile takip edebilirsiniz.
Apple, WWDC 2020 etkinliği için davetiyeleri yolladı

Apple, Mayıs ayının hemen başında WWDC yani Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı 22 Haziran tarihinde online ortamda gerçekleşeceğini duyurmuştu. Yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle her yıl fiziksel olarak düzenlediği etkinliği bu sefer online olarak düzenleme kararı alan Apple tarihi duyurmasından sonra, basın mensuplarına da davetiyeleri yollamaya başladı ve Webrazzi de bu özel basın davetini alan yayın kuruluşlarından biri oldu.

WWDC 2020, Apple'ın düzenlediği ilk dijital geliştiriciler konferansı olacak ve 22 Haziran akşam saatlerinde Webrazzi'den canlı bloglama ile tüm detayları sizlere aktaracağız. Aslında 22-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik, 22 Haziran tarihinde "Special Event Keynote" ile start alacak. Special Event Keynote'un 22 Haziran Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.00'da başlayacağını da ekleyelim. Webrazzi ekibi tam bu saatlerde size etkinliği canlı bloglama ile an be an aktarıyor olacak.

Hatırlayacağınız üzere, Apple daha önce WWDC'nin programını da açıklamıştı. WWDC 2020'de beklenen en büyük haber elbette Apple'ın yeni iOS işletim sistemi iOS 14 olacak. Artık tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iOS 14'ün yanında Apple'ın akıllı saati watchOS 7'den de bazı yeni haberler görmeye şimdiden başladık ve watchOS 7 de bu gece karşımıza çıkacak olması sürpriz olmayacak.

Apple, 22 Haziran'da gerçekleştirilecek şovun ertesinde, diğer günler de mühendislik oturumları gerçekleştirecek. Apple geliştircilerini, ekosistemde çalışan teknik insanları hedefleyen bu 100'den fazla etkinlikler ise Apple'ın yenilikçi ürün özelliklerini paylaşacak. 

Webrazzi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda da Dünya Geliştiriciler Konferansı ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız. WWDC 2020 için 22 Haziran 2020 akşamını takvimlerinize not etmeyi unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.