Thread In Motion'dan sosyal mesafenizi ayarlayan akıllı bileklik: SKADI

Yeni bir donanım ürünü ile karşımıza çıkan Thread In Motion, sosyal mesafenizi ayarlayan bir akıllı bileklik olarak hizmet veren SKADI'yi tanıttı.
Thread In Motion'dan sosyal mesafenizi ayarlayan akıllı bileklik: SKADI

Yerli akıllı kumaş girişimi Thread In Motion'dan ve WIO isimli akıllı eldivenlerinden sizlere daha önce bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir donanım ürünü ile karşımıza çıkan Thread In Motion, sosyal mesafenizi ayarlayan bir akıllı bileklik olarak hizmet veren SKADI'yi tanıttı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına Corona virüs salgını ile hayatımızı giren sosyal mesafe kavramı, salgının tekrar gücünü artırmaması için oldukça önemli bir konumda. SKADI, tüm iş güvenliği ve sağlık önlemlerini de alarak sosyal mesafeyi sağlamak için geliştirildi.

Anlık titreşim ve ses bildirimleri, geçmişe yönelik filyasyon çalışmalarıyla etkileşim datasını tespit ederek sizi sürekli güvende tutmayı hedefleyen SKADI, 12 aylık batarya ömrü de sunuyor. SKADI elde ettiği etkileşim verileri SKADI Software Platform'da saklıyor. Söz konusu platform ilk yıl boyunca tüm kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

SKADI, ofis, atölye gibi ufak çalışma alanlarından, plaza, fabrika, otel, eğlence merkezi benzeri büyük topluluklara kadar sizin ve çalışanlarınızın iş sağlığı ve güvenliğini için kullanılabiliyor. Temassız giriş / çıkışlar, iş kazaları, acil durumlar ve izin gerektiren alanları yönetebilmeniz için tamamiyle kullanıma hazır olan SKADI, sahip olduğu IP 67 sertifikası sayesinde suya karşı da dayanıklı yapıda. 

Temassız giriş ve çıkışlar ise TIM TAG adı verilen ve SKADI ile entegre bir şekilde çalışan bir alıcı sayesinde gerçekleşiyor. TIM TAG alıcısını dilediğiniz noktaya koyarak SKADI kullanıcılarının herhangi bir temasa gerek kalmadan belirlediğiniz alanlara girmesini ve çıkmasını sağlayabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.