Yapay zeka destekli yerli robo danışman: Akıllı Param

AkıllıBES'i geliştiren Smart Advice Finansal Teknolojiler şirketi ekibin ürünü olarak karşımıza çıkan Akıllı Param, yapay zekaya destekli yerli bir robo danışman olarak hizmet veriyor.
Yapay zeka destekli yerli robo danışman: Akıllı Param

Bireysel emekliliğe odaklanan yerli fintech girişimi AkıllıBES'ten sizlere daha önce bahsetmiştik. AkıllıBES'i geliştiren Smart Advice Finansal Teknolojiler şirketi ekibin ürünü olarak karşımıza çıkan Akıllı Param, yapay zekaya destekli yerli bir robo danışman olarak hizmet veriyor. Onur Yurtsever ve Abdurrahman Beşinci tarafından kurulan Smart Advice Finansal Teknolojiler şirketi, şu an için 6 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Akıllı Param herhangi bir alt limit olmadan ve hiçbir komisyon, masraf ödenmeden müşterilerini dijital yatırım danışmanlığı hizmeti sunuyor. Kişiye özel yatırım tavsiyeleri veren Akıllı Param bu tavsiyeleri bir kez değil düzenli olarak da yeniliyor. Yapay zekası derin öğrenme yöntemi ile geliştirilen Akıllı Param, yatırım kararı alma süreçlerini çok kolay hale getirmeyi hedefliyor.

Kısacası Akıllı Param daha fazla birikim yapılmasına ve daha iyi getiriler elde edilmesine yardımcı oluyor. Piyasaları hiç durmadan takip eden Akıllı Param, tüm verileri topluyor ve yapay zeka giriş katmanını besliyor. Akıllı Param'ın QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim arasında olduğunu da ekleyelim.

Smart Advice Finansal Teknolojiler ekibi

Akıllı Param şu an için 6 tane finansal kurumla Robo Danışman çözümleri için çalışıyor. Akıllı Param'ın Türkiye İş Bankası, Allianz ve NN Hayat ve Emeklilik kurumları için Robo Danışman ürünlerinin yayında olduğunu da belirtelim.

Özellikle yurt dışında pek çok rakibe sahip olan Akıllı Param, uyguladığı özgün finansal model, derin öğrenme ile geliştirilmiş yapay zeka, yatırımcı davranış ve psikoloji testleri ile birlikte kişisel ve demografik bilgilerle analiz ederek rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Direkt olarak finansal kurumlarla çalışan ve onlar üzerinden son kullanıcılara ulaşan Akıllı Param, aylık sabit bir lisans ücreti üzerine müşteri sayılarına göre ilave ücretlendirme yapıyor. Geliştirdiği yapay zeka teknolojisini yurt dışına sunmak ve finansal teknoloji ihracatı yapmak isteyen Akıllı Param, derin öğrenme yöntemi ile aldığı başarılı sonuçları daha iyi bir noktaya taşımak için yeni bir Ar-Ge'ye de başladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.