Facebook, MacOS ve Windows için Messenger uygulamasını yayına aldı

Uygulamanın ücretsiz görüntülü arama özelliğinde herhangi bir katılımcı sınırlandırması bulunmuyor.
Facebook, MacOS ve Windows için Messenger uygulamasını yayına aldı

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg bu akşam paylaştığı bir gönderi ile MacOS ve Windows için native Messenger uygulamasını yayına aldıklarını duyurdu. Zuckerberg paylaşımında salgınla birlikte uygulamalarındaki video aramaların ve mesajlaşmaların artış gösterdiğini de belirtti. Zuckerberg'in açıklamasına göre, Messenger'ın masa üstü kullanım oranı geçtiğimiz aya kıyasla yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi.

Şirket yayına aldığı yeni Native uygulamalarla birlikte, kullanıcı deneyimini de arttırmayı hedefliyor. Messenger'In Masaüstü uygulamasıyla video aramaları daha geniş ekranda görüntüleyebiliyor ve arkadaşlarınızla hızlıca iletişime geçebiliyorsunuz.

https://www.facebook.com/watch/?v=237772287272154

Messenger'ın masa üstü versiyonunu kullanırken,  uygulamayı kolayca arka plana atabiliyor ve arkadaşlarınızla konuşurken farklı işlere göz atabiliyorsunuz. Aynı şekilde masaüstü bildirimlerini de kolayca yönetebildiğinizi belirtelim. Mobil ve masaüstü uygulamaları senkronize bir şekilde ilerlerken, koyu mod ve GIFleri de masaüstü uygulamasında kullanmanız mümkün. 

Bu arada uygulamanın ücretsiz görüntülü arama özelliğinde herhangi bir katılımcı sınırlandırması bulunmadığını belirtelim. Bu durumun, Zoom ve HouseParty gibi son dönemde yıldızı parlayan girişimlere karşı Facebook'un elini güçlendirdiğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.