JotForm'dan sağlık odaklı yeni çözüm: HIPAA uyumlu online formlar

Corona virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde hastalarlar ilgili hassas verileri toplamanın kolay ve güvenli yolu olarak kullanıma sunulan JotForm'un HIPAA uyumlu formları oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor.
JotForm'dan sağlık odaklı yeni çözüm: HIPAA uyumlu online formlar

Ankara'dan San Francisco'ya uzanan online form yaratma platformu olarak karşımıza çıkan JotForm'dan geçtiğimiz yılın Haziran ayında sizlere bahsetmiştik. JotForm'un yeni ürünü olan HIPAA uyumlu formlar ise kısa zaman önce kullanıma sunuldu. Corona virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde hastalarla ilgili hassas verileri toplamanın kolay ve güvenli yolu olarak kullanıma sunulan JotForm'un HIPAA uyumlu formları oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Yeni hasta kaydı oluşturmak veya hastaların medikal geçmişi hakkında bilgi edinmek gibi süreçler için HIPAA uyumlu online sağlık formu şablonları sunan JotForm, Form Oluşturma Aracı ile sağlık alanında hizmet veren kurum ve kişilerin hastalarla olan ilişkilerini güçlendirmesi için çeşitli widget, uygulama ve temalar de sunuyor.

JotForm'un HIPAA uyumlu online formları sayesinde yeni hasta kabul ve izin formları online olarak doldurulabilir ve gönderilebilir. Bu sayede doktorlar evrak işlerini azaltarak hastaların bekleme süresini kısaltabiliyor. JotForm ile tasarlanan formlar tüm akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarda da doldurulabiliyor. Böylece hastalarınız istedikleri yerden randevu alabilir, tıbbi geçmişlerini güncelleyebilir ya da yeni hasta kaydı oluşturabilir.

Hastaların online olarak ödeme yapabileceğini de ekleyelim JotForm ile Square, Stripe ve Authorize.net gibi onlarca ödeme işlemcisinden dilediğinizi formunuza entegre edebilir ve ödeme formunuzu sitenize ekleyebilirsiniz. Hastalar formlarınızı elektronik olarak imzalayabilir veya önemli belgeleri ya da görselleri doğrudan formlarınız aracılığıyla da gönderebilir.

HIPAA uyumlu formların sadece JotForm'un Gümüş veya Altın planlarında mevcut olduğunu da ekleyelim. JotForm'un Gümüş planının aylık ücreti 29, Altın planının aylık ücreti ise 79 TL. Corona virüs salgını için "Coronavirus Responder" isimli yeni bir program da duyuran JotForm, HIPAA uyumlu formları özelliğini doktorlar, devlet kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar için ücretsiz olarak sunacağını da duyurdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.