Bulut tabanlı robotik geliştirme ve yarışma platformu: Riders.ai

Acrome Robotics'in Riders.ai adındaki platformu bulut tabanlı robotik geliştirme ve yarışma platformu olarak hizmet veriyor.
Bulut tabanlı robotik geliştirme ve yarışma platformu: Riders.ai

Yenilikçi robotik kollar geliştiren Acrome Robotics'in Innogate'in 8. döneminde ABD'ye gitmeye hak kazanan teknoloji firmalarından biri olduğunu sizlere daha önce aktarmıştık. Bugün ise karşımıza yeni bir servis ile çıkan Acrome Robotics, robotik geliştirme ve yarışma konusuna odaklanıyor.

Riders.ai adındaki platform, bulut tabanlı robotik geliştirme ve yarışma platformu olarak hizmet veriyor. 2019 yılının başından bu yana geliştirilen platformun ana amacı, size verilen robotu yarışma kurallarına göre en iyi şekilde programlayarak en iyi skoru elde etmeniz.

Kısacası Riders.ai platformu üzerinden farklı sanal robotik yarışmalara katılabilir, bu yarışmalarda robotlarınızı yarışma kurallarına göre programlayarak en iyi skoru elde etmeye çalışabilirsiniz. Yarışmada ilk sıralara girerek büyük ödüller kazanabileceğiniz bir platform da Riders.ai, temelde robot yarışmaları için bir e-spor ortamı sunuyor.

Bilgisayarınızda herhangi bir kurulum gerektirmeden, internet tarayıcısı üzerinden platforma erişebileceğinizi ve platformdaki robot yarışmalarına katılabileceğinizi de ekleyelim. Riders.ai'ın 16 Mayıs tarihinde finali gerçekleşecek bir yarışması olduğunu da belirtelim.

Yarışmaya katılım süreci ise devam ediyor. Dilerseniz Riders.ai'ın 16 Mayıs tarihinde final yapacak olan yarışmasına buradan katılabilirsiniz. 500 kişi ile sınırlı olacak olan yarışmaya katılım ise ücretsiz. Ön eleme yarışması ve final yarışması Riders.ai'ın Twitch.tv ve Youtube kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Robotik eğitimini daha erişilebilir hale getirmek vizyonu ile geliştirilmiş bir platform olan Riders.ai, kişilerin robotik alanında kendilerini geliştirebilecekleri, hem eğitim materyallerini barındıran hem de kendilerini sınayabilecekleri yarışmaları bir araya getiriyor.

Söz konusu hizmetleri hem bireyler için, hem de okullar için sunan platform, önümüzdeki dönemde okullar arası yarışmalar da başlayacak. Rakiplerinden farklı olarak yarışma altyapısı sunan Riders.ai, bu sayede robotik yarışmaları bir e-spor aktivitesine dönüştürmeyi hedefliyor.

İki farklı gelir modeline sahip olan Riders.ai, abonelik ve sponsorluklar üzerinden gelir elde ediyor. Platforma abone olan kullanıcılar abonelikleri süresince platformda bulunan eğitimlerden faydalanabiliyorlar ve bütün yarışmalarda sınırsız simülasyon süresine sahip olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.