Google I/O 2020 Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi

Yılın en önemli etkinliklerinden biri olması beklenen Google'ın geliştirici konferansı Google I/O 2020 de tıpkı diğer etkinlikler gibi Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi. 
Google I/O 2020 Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Mobil Dünya Kongre'sinin ve Facebook'un geliştirici konferansı olan F8'in Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildiğini sizlere aktarmıştık. Yılın en önemli etkinliklerinden biri olması beklenen Google'ın geliştirici konferansı Google I/O 2020 de tıpkı diğer etkinlikler gibi Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi

Hatırlatmak gerekirse Google, 6-8 Nisan tarihlerinde San Francisco'da düzenleyeceği Google Cloud Next '20 etkinliğini Corona virüs salgını nedeniyle iptal ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İptal edilmeseydi 12-14 Mayıs tarihinde San Francisco'da düzenlenmesi planlanan Google I/O 2020'de Google'ın en önemli yenilikleri tanıtılacaktı.

Tanıtılacak olan yenilikler arasında Google'ın donanım ürünlerinden yapay zekaya, Android platformunun yeniliklerinden Google Maps'e kadar pek çok önemli konu olduğunu da ekleyelim. Google tarafından paylaşılan bilgilere göre Google I/O 2020'ye katılmak için ödeme yapan kişilere 13 Mart itibariyle iade yapılacak.

Bu kararı almak için CDC ve WHO gibi sağlık kuruluşlarından danışmanlık aldığını da açıklayan Google'ın etkinliği online olarak düzenleyip düzenlemeyeceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Paylaşılan bilgilere göre Google, önümüzdeki haftalarda Google I/O'nun gelişmesi için yeni yollar da bulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.