Mobil eğitim platformu Otsimo, 2 milyon TL yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre son dönemlerde yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Teknasyon, Otsimo'ya yatırım yaptı.
Mobil eğitim platformu Otsimo, 2 milyon TL yatırım aldı

Otizmli çocukların eğitimine odaklanan bir mobil eğitim platformu olarak karşımıza çıkan Otsimo'nun 2018 yılında 167 ülkede kullanıldığını geçtiğimiz yılın Ocak ayında sizlere aktarmıştık. 2016 yılında Galata Business Angels'dan (GBA) yatırım alan Otsimo, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.

Paylaşılan bilgilere göre son dönemlerde yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Teknasyon, Otsimo'ya yatırım yaptı. Teknasyon'un 1,2 milyon TL ile dahil olduğu yatırım turunda Otsimo'nun yatırımcıları arasında bulunan Galata Business Angels (GBA) ve Growth Circuit de katılarak 2 Milyon TL ile tur kapandı.

Alınan yatırımın ardından şirketin değerlemesinin ne olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Otsimo kurucu ortağı Hasan Zafer Elcik, otizmli çocuklara eğitim ulaştırma hayallerinde yanlarında olan bütün yatırımcılara teşekkür ettiğini dile getirdi. 

Söz konusu yatırım turu ile birlikte Türkiye'de ulaştıkları başarıyı tüm dünyada yaymayı hedeflediklerini de paylaşan Hasan Zafer Elcik, yatırımın özel eğitimi erişilebilir kılmak ve çok daha fazla çocuğun hayatını değiştirmek adına Otsimo için çok önemli ve büyük bir adım olduğunu da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.